ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

βίντεοΈνα όμορφο, τρυφερό μα πάνω απ’ όλα αληθινό βίντεο. Τι κάνει ένα μικρό κορίτσι στη Γκάνα, όταν της χαρίζουν μια σακούλα με μπισκότα; Το βίντεο τράβηξε η ActionAid, με τη συγκατάθεση των γονιών φυσικά, και μας ζητάει να το μοιραστούμε.

Δείτε το βίντεο

Η μικρή Afua (αλλαγμένο όνομα) πήρε τη σακούλα με τα γλυκά και έκανε αυθόρμητα αυτό που έχουν δει πολλές φορές όσοι έχουν επισκεφτεί τις περιοχές δράσης της ActionAid στην Αφρική. Άνοιξε τη σακούλα και τα μοίρασε στα αδέλφια και τους φίλους της.

Αν αυτά τα παιδιά μοιράζονται τα πάντα, τότε σίγουρα εμείς μπορούμε να μοιραστούμε το βίντεο και να στηρίξουμε τα παιδιά που υποφέρουν από τις επιπτώσεις της ξηρασίας στην Ανατολική Αφρική. Όσες περισσότερες φορές παίξει το βίντεο, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που θα αποδοθεί στην ActionAid μετά το τέλος της καμπάνιας από το YouTube.

Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί από το YouTube θα στηρίξει την επείγουσα δράση της ActionAid για την αντιμετώπιση της έλλειψης τροφής και νερού εξαιτίας της παρατεταμένης ξηρασίας σε Αιθιοπία, Κένυα και Σομαλία. Δώδεκα εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα του λιμού από την τεράστια καταστροφή που έφερε η έλλειψη βροχοπτώσεων. Η ActionAid έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμει είδη πρώτης ανάγκης, τροφή και νερό σε Αιθιοπία, Κένυα και Σομαλία και επιπλέον, στην Κένυα ανακατασκευάζει πηγές και πηγάδια και στη Σομάλιλαντ δίνει έμφαση στις γυναίκες που κινδυνεύουν.

Δείξτε κι εσείς τη γενναιοδωρία σας και μοιραστείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=1JqiuOhxydg

Leave a Reply