ΒΡΕΣ ΜΕ: Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ

Βρες με

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να ξεκινήσει το μωρό σας το διάβασμα! Άλλωστε, οι ειδικοί προτείνουν να του διαβάζουμε ήδη από την εμβρυακή ζωή του. Μόλις έρθει στον κόσμο, εισάγουμε στην καθημερινή του ρουτίνα αμέσως παραμυθάκια, του δείχνουμε τις εικόνες και το χαλαρώνουμε με τη φωνή μας, ώστε να εκπαιδευτεί να βλέπει, να ακούει και να σχηματίζει εικόνες στο μυαλουδάκι του. Λίγους μήνες μετά, μόλις αρχίσει να πιάνει και να κρατάει αντικείμενα, θα αρχίσει να θέλει να “διαβάζει” και μόνο του. Εδώ υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι… Εκτός από “διάβασμα”, το βρέφος θεωρεί το βιβλίο (όπως άλλωστε τα πάντα γύρω του) αντικείμενο για… δάγκωμα και για σκίσιμο. Εξ ου και τα πρώτα βιβλία που δίνουμε στα μωρά είναι… χαρτονένια, για να αντέχουν τη δύναμη των βρεφικών δοντιών και των χεριών, την οποία δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε! Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μια από τις πιο ξεχωριστές σειρές βιβλίων για μωρά, την best seller Βρες με! των εκδόσεων Ψυχογιός, που πέρυσι συμπλήρωσε αισίως 10 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά. Περιέχουν κατανοητά κείμενα, ενώ κρύβουν και τρισδιάστατες εκπλήξεις, που ενθουσιάζουν τους λιλιπούτειους αναγνώστες, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουν τη διαδικασία μάθησης. Ας δούμε τα βιβλία αναλυτικά:

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ⇒ Μπορείς να βρεις τα τρακτέρ και τα ζωάκια που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, µπορεί να πηδήξουν πάνω σου για να παίξουν!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ⇒ Μπορείς να βρεις τους γενναίους αστροναύτες, τα διαστηµόπλοια και τις άλλες εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, µπορεί να σε πάρουν µαζί τους στο Διάστηµα!

Βρες μεΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ⇒ Μπορείς να βρεις τα οχήματα που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, μπορεί να έρθουν ξαφνικά προς το μέρος σου!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΜΩΡΑ ΖΩΑΚΙΑ⇒ Μπορείς να βρεις τα µωρά ζωάκια που το έχουν σκάσει απ’ τους γονείς τους; Πρόσεχε, το κρυφτό είναι το αγαπηµένο τους παιχνίδι!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ⇒ Μπορείς να βρεις τα νυσταγμένα ζωάκια που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, µπορεί να θέλουν να ξαπλώσουν στο κρεβάτι σου!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ⇒ Μπορείς να βρεις τα αντικείµενα και τα ζωάκια µε τις λεξούλες τους που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, µπορεί να σε ξαφνιάσουν!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ⇒ Μπορείς να βρεις τα ζωάκια που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, μπορεί να πηδήξουν πάνω σου!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ⇒ Μπορείς να βρεις τα χρωματιστά ζωάκια που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, μπορεί να σε αιφνιδιάσουν!

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ⇒ Μπορείς να βρεις τα παιχνίδια που κρύβονται πίσω από κάθε σελίδα; Πρόσεχε, µπορεί να χωθούν στο δωμάτιό σου!Βρες με

Η σειρά Βρες με!, ιδανική για παιδιά από 6 μηνών έως 2 ετών, θα διασκεδάσει το μωρό σας, ενώ ταυτόχρονα θα το φέρει σε επαφή με τις πρώτες του λέξεις και έννοιες, θα το βοηθήσει να μιλήσει γρηγορότερα και θα εξασκήσει τη λεπτή κινητικότητά του, καθώς θα προσπαθεί να βρει τα μυστικά που κρύβει η κάθε σελίδα. Όλα τα βιβλία, πολύχρωμα και γεμάτα εκπλήξεις που εντυπωσιάζουν, είναι απαραίτητα για κάθε βρεφική βιβλιοθήκη!

Leave a Reply