ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Αττικό Ζωολογικό ΠάρκοΗ Αυγουστιάτικη Πανσέληνος δεν συγκρίνεται με καμία άλλη! Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μάς περιμένει όλους την Παρασκευή 24 Αυγούστου, για να απολαύσουμε μια μαγευτική βραδιά και να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον πιο μοναδικό τρόπο, παρέα με τα ζώα του Πάρκου!

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του αλλά η λάμψη του φεγγαριού μπλεγμένη στις μυρωδιές του Αυγούστου είναι πάντα λόγος γιορτής! Με ρομαντισμό και παιχνιδιάρικη διάθεση το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος της παρέας του και να απολαύσουμε μαζί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους! Διαδραστικά προγράμματα και διασκεδαστικά παιχνίδια μας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα πάντα για την άγρια φύση και να θαυμάσουμε τη μαγεία της, κάτω από το φως του φεγγαριού.

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, το Πάρκο θα λειτουργεί κανονικά από τις 9:00 το πρωί, ενώ από τις 17:30 το απόγευμα ξεκινάμε να κινούμαστε στους ρυθμούς του φεγγαριού.

Από τις 17:30 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία γεύση από το μεγαλείο των συγκεκριμένων ζώων και να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη ζωή, τις συνήθειες και τις ιδιαιτερότητές τους.

Από τις 18:00 μέχρι τις 19:30 ο χώρος μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας” γεμίζει χαρά με παιχνίδια και χειροτεχνίες ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν την ίδια στιγμή να συμμετέχουν σε ταΐσματα ζώων και να γνωρίσουν από κοντά ρινόκερους, λεμούριους, χελώνες, φίδια, πιγκουίνους, καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες!

Από τις 19:30 μέχρι τις 20:30 αφήνουμε τη μαγεία της μουσικής να μας συνεπάρει  στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών, όπου στις 20:30 ξεκινάει Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών! Και φυσικά επειδή η Πανσέληνος ανοίγει την όρεξη το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00!

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 24 Αυγούστου για να δημιουργήσουμε την καλύτερη παρέα και να απολαύσουμε μαζί την Πανσέληνο καθώς θα διασκεδάζουμε με συναρπαστικές δραστηριότητες για ολόκληρη την οικογένεια! Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της οικογένειας του Πάρκου και να ζήσετε μοναδικές στιγμές τυλιγμένοι στο φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού!

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο:

Παρασκευή 24/08

Έναρξη: 17:30

17:30-18:00 Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών

18:00-19:30

Χειροτεχνίες και Παιχνίδια στο χώρο μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας”

18:00-19:30 Ταΐσματα ζώων

18:00  Ρινόκεροι

18:15 Λεμούριοι

18:30 Γιγάντιες Χελώνες & Φίδια

18:45 Πιγκουίνοι

19:00 Καμηλοπαρδάλεις

19:15 Ελέφαντες

19:30-20:30 Live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών, με τον σαξοφωνίστα Χάρη Αθανασόπουλο

20:30 Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών

και το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00!

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες δεν έχουν επιπλέον κόστος πέρα του  εισιτηρίου εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Απολαύστε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού με την πιο καλή παρέα! 

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας – που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

Leave a Reply