ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Το καταφύγιο Φλαμπούρι διοργανώνει, την Κυριακή 13 Μαρτίου, μια πολύ όμορφη βόλτα για οικογένειες με παιδιά, μέσα στην απίστευτη φύση του ελατόδασους της Πάρνηθας.

Σακίδια στη πλάτη, παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα μονοπάτια της Πάρνηθας.
Θα κινηθούμε μέσα από μονοπάτια, σε ήπιο ρυθμό και μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά (6 ετών και άνω).

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά εδώ και μπείτε στην κλήρωση για ένα δωρεάν γεύμα στο Φλαμπούρι.

Ξεκινώντας από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μία όμορφη κυκλική βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και θα γνωρίσουμε το βουνό, θα έρθουμε πιο κοντά στη φύση και θα βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και υγεία. Θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές και θα κινηθούμε σε ήπιο ρυθμό ώστε να απολαύσουμε την πανέμορφη φύση.

Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, την οικογένεια ή και μόνοι σας και ελάτε για μια βόλτα στο δάσος.

Λεπτομέρειες

Κόστος 2€, ελάχιστη κατανάλωση (αφαιρείται από το κόστος ροφήματος ή ποτού γεύματος).
Δηλώσεις συμμετοχής στο καταφύγιο μέχρι και τις 11:15′
Φροντίστε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Εάν αργήσετε και έχουν λήξει οι συμμετοχές, δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε!
Ώρα εκκίνησης πεζοπορίας από το Φλαμπούρι 11:30′
Ώρες πεζοπορίας ~1:30′ ώρα.
Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας μέσα στο καταφύγιο, στη λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας.

Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό, ενώ για το μεσημέρι θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει κάνοντας κράτηση.

Βασικός Εξοπλισμός

Ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια, σακίδιο πλάτης, αντιανεμικό-αδιάβροχο, φαρμακείο.
Να υπολογίζετε ότι στην Πάρνηθα η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

dsc04331

Πληροφορίες

Ώρες επικοινωνίας 10:00′ με 17:00′
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 24 646 66 και 6972 256215.
E-mail: info@flabouri.gr

Όροι συμμετοχής στις δραστηριότητες:
Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις, δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:
1) Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
2) Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
3) Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
4) Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
5) Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
6) Δεν θα φέρουν σκύλους σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δρυμού, αλλά και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
7) Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενς δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
8) Τέλος δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Leave a Reply