ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ|KIDS GO FREE ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πάντα βρίσκει την ευκαιρία να μας χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο καθιερωμένος αγαπημένος οικογενειακός προορισμός προσφέρει από την 1 έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016, για όλες τις οικογένειες, δωρεάν εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο για όλα τα παιδιά!

Ελάτε, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, για να θαυμάσετε από κοντά περισσότερα από 2000 ζώα από 310 είδη, καθώς και τους Μίο και Λέσο, τους 2 Ασιατικούς Ελέφαντες που ήρθαν πρόσφατα στο Πάρκο. Βάλτε στο πρόγραμμά σας φέτος το Χειμώνα μια βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και χαρίστε σε όλη την οικογένεια την πιο ξεχωριστή εμπειρία!

Σημείωση: Με κάθε αγορά εισιτηρίου ενηλίκων αξίας 16 ευρώ, δωρεάν είσοδος για 2 παιδιά. Δεν ισχύει για ομαδικές επισκέψεις, πάρτι, ή άλλες οργανωμένες επισκέψεις και εκδηλώσεις.  Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές και εξαιρούνται όλες οι Κυριακές του μήνα. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή παύσης της προσφοράς χωρίς προειδοποίηση.

ελ

Συχνές ερωτήσεις

1) Ισχύει και τo Σαββατοκύριακο; Η προσφορά ισχύει όλες τις ημέρες της εβδομάδος εκτός της Κυριακής.

2) Μπορώ να συνδυάσω αυτή την προσφορά με την προσφορά της COSMOTE DEALS FOR YOU; Όχι, δεν μπορείτε.  Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

3) Eίμαι 17-18 ετών. Μπορώ να έρθω μόνος μου, χωρίς κηδεμόνα; Όχι. Στο Αττικό Πάρκο οι ανήλικοι πρέπει πάντα να συνοδεύονται από κηδεμόνα.

4) Η προσφορά αφορά και στην παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος των δελφινιών; Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τη γενική είσοδο, και όχι για επιπλέον χρεώσεις όπως είναι αυτή για τα δελφίνια.

5) Είμαι γιαγιά/παππούς. Μπορώ να συνοδεύσω τα εγγόνια μου; Ναι, μπορείτε, πληρώνοντας τουλάχιστον ένα εισιτήριο αξίας 16 ευρώ για κάθε δύο παιδιά.

6) Είμαι πολύτεκνος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την προσφορά; Ναι, μπορείτε ΜΟΝΟ με την προσκόμιση κάρτας πολυτέκνων.

7) Έχω 3 παιδιά, πόσα θα πληρώσω; Αν τα συνοδεύει ο ένας γονιός, τότε θα πληρώσετε 16 ευρώ ο ενήλικας, και αναλόγως με την ηλικία του 3ου παιδιού

α) 12 ευρώ αν το παιδί είναι 3 εώς 12 ετών

β) 16 ευρώ αν το παιδί είναι άνω των 12 ετών

γ) δωρεάν αν το παιδί είναι κάτω των 3 ετών

Στην περίπτωση που τα παιδιά συνοδεύονται από 2 ενήλικες, τότε θα πληρώσετε 2 εισιτήρια των 16 ευρώ, και δωρεάν μέχρι 4 παιδιά

One Response

  1. κρουση μελινα 1 Φεβρουαρίου, 2016

Leave a Reply