“ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΕ 365 ΗΜΕΡΕΣ”. LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Το Τaλκ, ο ειδικός παιδαγωγός Φώτης Παπαναστασίου και οι Εκδόσεις Πεδίο διοργανώνουν live συζήτηση στο Facebook του Τaλκ με θέμα “Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες με στόχο την ευτυχία”. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, ο κ. Παπαναστασίου συζητάει με τη δημοσιογράφο Πελιώ Παπαδιά για τη θετική γονεϊκότητα, χωρίς να προτείνει εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες και κυρίως χωρίς να επιδιώκει να μας πει τι πρέπει να κάνουμε ως γονείς και τι όχι.
Βασιζόμενος σε µια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να χτίσουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσμούς µε το παιδί σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας, ο κ. Παπαναστασίου θα εκθέσει τη φιλοσοφία του βιβλίου του, που διαρθρώνεται σε 12 μήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωμένος σε έναν τοµέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσει ο γονιός.
Σκοπός της συζήτησης είναι να παρουσιαστούν ορισμένες ιδέες και να δοθούν συμβουλές που θα βοηθήσουν τους γονείς να μεγαλώσουν συναισθηματικά υγιή παιδιά και να οικοδομήσουν µια δεμένη και υγιή οικογένεια, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δημιουργικά μέλη της.
2 τυχεροί που θα συνδεθούν στο live και θα κάνουν like, σχόλιο ή κάποια ερώτηση θα κερδίσουν το νέο βιβλίο του Φώτη Παπαναστασίου “Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες”, προσφορά του συγγραφέα και των Εκδόσεων Πεδίο. 
Πότε: Τετάρτη, 1.12.2021, στις 19:00

Leave a Reply