«Εργαστήρι Ανήσυχων Γονέων» με τον Αθανάσιο Αλεξανδρίδη στο Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά

Εργαστήρι Ανήσυχων ΓονέωνΤη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 19:00, με αφορμή τη διεθνή ημέρα οικογένειας, οι εκδόσεις  Ίκαρος, η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.), η Αδελφότητα Ναυπακτίων Νομού Αττικής «Ο Έπαχτος» και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά σας προσκαλούν σε ένα εργαστήρι για «ανήσυχους γονείς» με τον ψυχίατρο-παιδοψυχίατρο και ψυχαναλυτή Αθανάσιο Αλεξανδρίδη.

Ο συγγραφέας, με αφορμή τα βιβλία του Παιδικοί έρωτες, Παιδικοί φόβοι, Χτίζοντας ταυτότητα και Πάμε σχολείο; θα δημιουργήσει έναν ανοικτό διάλογο με τους γονείς που θα συμμετέχουν, αναλύοντας τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Είσοδος ελεύθερη.

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά
Λ. Κηφισίας 310 | Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

Αθανάσιο ΑλεξανδρίδηΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ο Αθανάσιος Αλεξανδρίδης είναι ψυχίατρος, παιδοψυχίατρος, ψυχαναλυτής. Από την Εικόνα του σώματος των σχιζοφρενών (1982) μέχρι σήμερα έχει ανακοινώσει και δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, περιοδικά και βιβλία. Κύριοι τομείς των ενδιαφερόντων του είναι η ψυχοπαθολογία των ψυχώσεων, των αρχαϊκών τραυμάτων και των ψυχοσωματικών αποδιοργανώσεων, η ψυχογλωσσολογία και η αισθητική. Από το 1992, με τη συστηματική παράλληλη έκδοση της ποιητικής του παραγωγής, δημοσιοποιεί και τον επέκεινα της σκέψης λόγο του.

Βιβλία του Αθανάσιου Αλεξανδρίδη στον Ίκαρο:
Σχολή ανήσυχων γονέων: Χτίζοντας ταυτότητα (2019), Γονείς & Παιδί / Ψυχολογία
Σχολή ανήσυχων γονέων: Παιδικοί φόβοι (2018), Γονείς & Παιδί / Ψυχολογία
Σχολή ανήσυχων γονέων: Παιδικοί έρωτες (2017), Γονείς & Παιδί / Ψυχολογία
Ο Πέτρος είναι ο λύκος (2016), Ψυχανάλυση
Αλγόρυθμος (2016), Ποίηση
Φύση και λόγος στην ψυχανάλυση (2011), Ψυχανάλυση
Υπέρθλιψη (2011), Ποίηση
SMS (2008), Ποίηση
Η βία (2007), Ψυχανάλυση
Όροι της βεβαιότητος (2006), Ποίηση

Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία του Αθανάσιου Αλεξανδρίδη στον Ίκαρο μπορείτε να μάθετε εδώ: http://ikarosbooks.gr/authors/alexandridis

 

Leave a Reply