“ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΑΛΛΙΩΣ…” ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ

Ένα παπί αλλιώς…Το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δωρεάν την αφήγηση «Ένα παπί αλλιώς…», η οποία είναι βασισμένη στο παραμύθι του Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το ασχημόπαπο». Στις 4 και 5 Ιουλίου και ώρα 19:00-20:00 ?? στην παιδική χαρά του Εθνικού Κήπου.

Η ιστορία αφηγείται ένα μικρό παπί που γεννήθηκε σ’ έναν αχυρώνα και υπέστη κακοποίηση από τους γύρω του λόγω της διαφορετικότητας του. Αυτό όμως αλλάζει όταν μεγαλώνει και γίνεται ένας όμορφος κύκνος. Η ιστορία είναι αγαπημένη σε όλο τον κόσμο ως μια ιστορία για την προσωπική μεταμόρφωση προς το καλύτερο και έχει διδακτικό χαρακτήρα ως προς τη διαφορετικότητα και τη βία.

Η αφήγηση από τις ηθοποιούς Φαίη Κοκκινοπούλου και Ροζαμάλια Κυρίου είναι εμπλουτισμένη με διαδραστικά και θεατρικά στοιχεία, για παιδιά από 4-10 χρονών. Η συνοδεία πιάνου από τη μουσικό Δήμητρα Κοκκινοπούλου, συμπληρώνει ιδανικά την πρωτότυπη αυτή αφηγηματική πρόταση.

Το διασκεδαστικό, συγκινητικό και τρυφερό αυτό παραμύθι θα παρουσιαστεί στο μεγάλο κυπαρίσσι δίπλα από την παιδική χαρά του Εθνικού Κήπου. Τα παιδιά και οι γονείς τους μπορούν να παρακολουθήσουν καθισμένοι σε κιλίμια που θα έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Ένα παπί αλλιώς… Κρατήστε θέση ? Είναι απαραίτητη η κράτηση στο 210 3722182 ή 2103722010 (ώρες 08.30-16.00) καθώς έχει προβλεφθεί ως μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, τα 30 παιδιά για κάθε μέρα. Μπορείτε ακόμη να προβείτε σε κράτηση μέσω e-mail στο europedirect@athens.gr

Leave a Reply