“Η Έλα Μπέλα και τα μαγικά της” στους κινηματογράφους

Η Ελα Μπέλα και τα Μυστικά της“Η Έλα Μπέλα και τα μαγικά της” (Ella Bella Bingo), των Ατλε Σόλμπεργκ Μπλάκσεθ και Φρανκ Μόσβολντ, είναι ένα νορβηγικό animation, βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά προσχολικής ηλικίας, που θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Η Έλα Μπέλα Μπίνγκο μαθαίνει πως ο καλύτερός της φίλος, ο Χένρυ, δεν έχει πάει ποτέ σε τσίρκο, και αποφασίζει να του φτιάξει ένα! Η ενθουσιασμένη Έλα Μπέλα περιμένει πώς και πώς ότι το νούμερό της στην παράσταση θα την κάνει το επίκεντρο της προσοχής. Σκοπεύει να δείξει σε όλους ένα φανταστικό, μαγικό κόλπο: Θα κάνει τον Χένρυ  να εξαφανιστεί!

Τη μέρα όμως που το τσίρκο είναι έτοιμο για την παράσταση, ένα νέο παιδί, ο Τζώνι, μετακομίζει στη γειτονιά. Έρχεται με μια καταπληκτική ιδέα, να κάνουν μαζί με τον Χένρυ ένα -καθηλωτικό- ποδηλατικό κόλπο. Ο Χένρυ τον θαυμάζει τόσο πολύ, που η Έλα Μπέλα νιώθει πως κινδυνεύει να χάσει τον καλύτερό της φίλο. Η αγανάκτησή της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν ο Τζώνι δίνει στον Χένρυ ένα καινούριο ποδήλατο.

Η Έλα Μπέλα δεν μπορεί να αντέξει ούτε λεπτό παραπάνω και λέει στον Χένρυ πως θα πρέπει να διαλέξει, ή αυτή ή τον Τζώνι. Στην ιδέα πως θα πληγώσει κάποιον, ο Χένρυ το σκάει… Εξαφανίζεται στ’ αλήθεια! Η Έλα Μπέλα πλέον δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να ψάξει για τον φίλο της μαζί με τον εχθρό της, τον Τζώνι. Πρέπει, ενωμένοι, να καταφέρουν να βρουν τον Χένρυ. Η Έλα πρέπει να σώσει το τσίρκο, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να σώσει τη φιλία τους. Τα παιδιά θα κάνουν μαζί ένα ταξίδι, όπου και οι τρεις τους θα γνωρίσουν την πραγματική μαγεία της φιλίας.

Η Έλα Μπέλα και τα μαγικά της
Σκηνοθεσία: Άτλε Μπλάκσεθ, Φρανκ Μόσβολντ
Σενάριο: Φρανκ Μόσβολντ, Ρομπ Σπράκλινγκ, Τζόνι Σμιθ
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Άρης Κυπριανού, Ζωή Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους, Λουίζα Μιχαηλίδου, Μάριαν Κυπριανού, Πέτρος Κονόμου, Θανάσης Δρακόπουλος, Γιώργος Ευαγόρου, Εύρος Βασιλείου, Σκεύος Πολυκάρπου, Γιώργος Ευαγόρου, Μάρκος Δρουσιώτης,
Ημερομηνία Εξόδου: 11 Μαΐου 2023 από την Tanweer
Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτάΗ Έλα Μπέλα και τα μυστικά της

Leave a Reply