ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ

carrier.png

Η χαρά της μανούλας που κρατάει το μωρό της αγκαλιά είναι απερίγραπτη! Και τότε θα ξεχάσει τους πόνους και τα ξενύχτια που μοιράστηκε μαζί  με το μικρό της πλασματάκι. Τι γίνεται, όμως με το βάρος που μένει σαν δυσάρεστο δώρο από την περίοδο της εγκυμοσύνης και  δυσκολεύει την καθημερινή σας ζωή;

Όταν ο χρόνος δεν είναι πάντα στο πλευρό σας, ως μαμά θα πρέπει να βρείτε άλλους τρόπους για να ασκηθείτε έτσι ώστε να μπορέσετε να χάσετε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κάψετε θερμίδες χωρίς καν να ασκηθείτε, αρκεί να πάρετε μωρό σας αγκαλιά. Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς από αυτούς:

Μπουσούλημα

b1f40bd2796c35fa8062d0f6df09e4fd_XL

Είναι εκείνη η περίοδος που το μωρό αρχίζει να παίρνει λιγότερο βάρος γιατί πολύ απλά το καίει. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το παιχνίδι του και θα δείτε άμεσα τη διαφορά. Οι γυμναστές πιστεύουν ότι με αυτή την άσκηση ενισχύετε την σταθερότητα του κορμού σας καθώς και την ενδυνάμωση των άκρων σας.

Σηκώστε το μωρό σας ψηλά

moro-thermides-590-2

Ξαπλώστε στο κρεβάτι σας με ίσια πλάτη και λυγισμένα τα γόνατα σας. Ξεκινήστε να σηκώνετε το μωρό σας ψηλά κρατώντας το από το κορμό του αργά και σταθερά. Με αυτό τον τρόπο ενδυναμώνετε τους μύες της πλάτης, τα χέρια και την πλάτη σας.

Κάντε αεροπλανάκι

10044-mama-mwro-ask-590_b

Ξαπλώστε στο κρεβάτι σας και βάλτε το μωρό σας να ξαπλώσει στο καλάμι του ποδιού σας. Ανασηκώστε τα πόδια αργά και σταθερά και αισθανθείτε την δύναμη στους μύες των ποδιών σας.

Παίξτε μαζί του με γκριμάτσες

mom-pushups-

Ξαπλώστε το μωρό σας πάνω στο χαλί και πάρτε θέση push up. Σκεφτείτε πόσο χαρούμενο θα το κάνετε καθώς σκύβετε πάνω του, να του κάνετε μια αστεία γκριμάτσα και να του δίνετε και ένα γλυκό φιλί;

Περπατήστε με το μωρό σας

summer-baby-skincare-article

Πάρτε το μωρό σας αγκαλιά και πηγαίνετε μια βόλτα στο πάρκο. Να θυμάστε, είναι ένα από τα υγιέστερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το μυαλό και το σώμα σας. Αν περπατάτε με το μωρό σας δεμένο πάνω σας, θα κάψετε εύκολα και γρήγορα θερμίδες που δεν θα το καταλάβετε. Προγραμματίστε μερικές βόλτες με το μωρό σας κάθε πρωί και δείτε το βάρος να μειώνετε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Χορέψτε

dance-with-baby-intro

Ο χορός είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε με το μωρό σας. Όχι μόνο θα κάνει χαρούμενο το μικρό σας αλλά θα βοηθήσει στη μείωση των περιττών κιλών με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Leave a Reply