ΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

νέα μαμάΗ πιο συνηθισμένη απορία που έχουμε όταν πρέπει να πάρουμε ένα δώρο για την φίλη μας που έχει μόλις γεννήσει είναι τι θα ήταν πιο χρήσιμο για το νεογέννητο και για εκείνη. Αν λοιπόν αναζητάτε τα πιο πρωτότυπα αλλά και ταυτόχρονα χρήσιμα δώρα για μια νέα μαμά και το μωρό της, δείτε τις παρακάτω προτάσεις, με την επιλογή των οποίων και θα ξεχωρίσετε, αλλά και θα δώσετε χαρά στη μαμά και στο μωρό, αφού θα τους είναι απαραίτητα στη καθημερινότητά τους.

Πολύχρωμο καλάθι με είδη μπάνιου

Munchkin-Bath-Scoop-3_1

Επιλέξτε παιδικά σαμπουάν, αφρόλουτρα με όμορφες γλυκιές μυρωδιές, χτένες με παιδικές φιγούρες, σφουγγαράκια, παιχνίδια για το νερό, βάλτε τα σε ένα όμορφο κουτί και το δώρο σας είναι έτοιμο.

Κουβέρτα υπνόσακος

42058096312

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη μιας νέας μαμάς είναι να μην κρυώσει το μωρό της τον χειμώνα, στο σπίτι, στο αμάξι, στη βόλτα. Μια κουβέρτα με κουμπώματα ή φερμουάρ που μπορεί να προσαρμοστεί στο σωματάκι του μωρού όπου κι αν αυτό βρίσκεται είναι ένα από τα πιο πρακτικά δώρα για τον χειμώνα.

Σετ κασκόλ με σκουφάκι και γάντια 

17-10291-053-800-1

Το σκουφάκι, τα γάντια και το κασκόλ είναι από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά αξεσουάρ για να προστατευτεί ένα μωρό από το κρύο. Προτιμήστε έντονα χρώματα και παιδικές φιγούρες.

Ρολόι τοίχου

A1-Kids_Red_Ladybug_Wall_Clock_with_Silent_Movement_Arabic_Numeral_Makers_1

Δεν έχετε ιδέα πόσο πρακτικό δώρο είναι, ειδικά για την νέα μαμά που θέλει να ξέρει τις ώρες του ταΐσματος του μωρού της ιδιαίτερα εάν θηλάζει.

Ποδόσακος για το καρότσι

podosakos_karotsiou_altabebe_2450l_27

Το γεγονός ότι είναι χειμώνας δεν σημαίνει ότι οι μαμάδες δεν κάνουν βόλτες με τα μωρά τους, ιδιαίτερα τις χριστουγεννιάτικες ημέρες που όλα είναι στολισμένα και όμορφα. Ένα από τα πιο απαραίτητα εφόδια τους είναι ένας ζεστός και πρακτικός ποδόσακος. Τα περισσότερα καρότσια διαθέτουν έναν πολύ απλό και καθόλου ζεστό ποδόσακο, γι’ αυτό αν επιλέξετε ένα τέτοιο δώρο θα κάνετε πολύ πιο εύκολες τις εξόδους μαμάς και μωρού!

Leave a Reply