ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ

89964

Το καταλαβαίνουμε όλοι! Ότι μετά από μια γέννα είσαι εξουθενωμένη, κουρασμένη και προπάντων έχεις κάποιες ατέλειες που δεν σου αρέσουν, ατέλειες που δεν είχες πριν. Μην ανησυχείς καθόλου! Σου έχουμε την λύση! Βρήκαμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σε βγάλουν νικήτρια σε όλες σου τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πράσινο τσάι για την κούραση αλλά και για τα μάτια που έχουν πρηστεί από τα ατελείωτα ξενύχτια. Πώς; Βρέχεις, απλά, τα σακουλάκια του τσαγιού για μερικά λεπτά, στη συνέχεια τα αφήνεις τα να κρυώσουν και αφού στραγγίξουν, τα τοποθετείς στα μάτια σου για μερικά λεπτά.

συμβουλές

Ωστόσο σε λίγο καιρό θα θέλεις να επιστρέψεις στην δουλειά σου, όπου εκεί πλέον θα μπορείς να φορέσεις άνετα πουκάμισα και φαρδιά ή εφαρμοστά παντελόνια, ώστε να έχεις την άνεση που επιθυμείς, κάνοντας έτσι ένα δυναμικό come back! Απόλυτος σύμμαχος σου θα είναι το concealer που θα είναι ιδανικό για να δώσει φως στα μάτια σου, ενώ να θυμάσαι ότι η παλιά καλή συνταγή του σκωτσέζικου ντους σε ξυπνά μια και καλή αφού διεγείρει τη ροή του αίματος.

συμβουλές

Τα πρωινά δεν θα έχεις τον χρόνο να φροντίσεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, όπως πριν γίνεις μαμά, αλλά και πάλι σου έχουμε λύσεις. Άπλωσε ενυδατική κρέμα στα μαλλιά και σε επόμενο βήμα φορμάρέ τα όπως εσύ θες με τα δάχτυλα σου, για να πετύχεις εύκολα, στην στιγμή το look που θέλεις!

Ακόμα, πάντως, κι αν είσαι πάντα κουρασμένη, να θυμάσαι ότι σε αυτή την διαφορετική φάση της ζωής σου, οφείλεις να προσέχεις ΚΑΙ τον εαυτό σου και να είσαι λαμπερή και δυνατή για το μωρό σου, που μόλις μπήκε στη ζωή σου.

Leave a Reply