ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: SPEED DATING ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

γυναίκα και εργασία Πολλές φορές η μητρότητα γίνεται η αφορμή για να αλλάξουμε επαγγελματικό χώρο ή απλώς για να διαφοροποιήσουμε τις συνθήκες της υπάρχουσας εργασίας μας. Αν στην παραπάνω εξίσωση προστεθεί και η οικονομική ελληνική πραγματικότητα των τελευταίων χρόνων το κεφάλαιο “καριέρα” περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε φάση που αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο να χειριστείτε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα, να σχεδιάσετε σωστά τα βήματά σας, να επιλέξετε τον κατάλληλο κλάδο σπουδών, να αλλάξετε αντικείμενο ή να γίνετε καλύτερη στη δουλειά σας, υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να βοηθήσει. Το Women Οn Top είναι ένα δίκτυο mentoring για γυναίκες που φέρνει σε επαφή εκείνες που αναζητούν βοήθεια με εκείνες που έχουν την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να τις καθοδηγήσουν να φτάσουν στον στόχο τους λίγο πιο εύκολα και λίγο πιο σωστά.

Αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της γιορτής της Ms Pepper, που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα, το Women On Top διοργανώνει ένα δίωρο speed mentoring για όσες θέλουν να κάνουν τη δουλειά ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής τους. Από τις 12.00 έως τις 15.00, έξι μέντορες του WoT θα βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public café, στην πλατεία Συντάγματος, για να απαντήσουν στις απορίες σας για τον επαγγελματικό χώρο που σας ενδιαφέρει. 

Leave a Reply