ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ GOETHE-INSTITUT

Goethe-Institut Για περισσότερα από 65 χρόνια το Goethe-Institut είναι ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος φορέας για τη διοργάνωση γλωσσικών τμημάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο πάνω από 200.000 σπουδαστές φοιτούν σε κάποιο τμήμα Γερμανικών σε ένα από τα 150 Ινστιτούτα που λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το μάθημα, το παιδί ή ο έφηβος έχει ως κύρια γλώσσα διδασκαλίας τα Γερμανικά. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι μαθητές προετοιμάζονται σωστά και με συνέπεια για τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά μας, εξασφαλίζοντας επαγγελματική και ακαδημαϊκή πορεία σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι διδακτικές μέθοδοι έχουν άξονα τον κόσμο των παιδιών και των εφήβων. Αυτό σημαίνει πως μαθαίνουν τη γλώσσα και τις δομές της στην πράξη, μέσω δραστηριοτήτων και ερευνητικών εργασιών. Έτσι η εκμάθηση γίνεται ταυτόχρονα διασκέδαση, αφού έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τη γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό. Σημαίνει ακόμα πως μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκολίες που προσφέρει η τεχνολογία, μελετώντας με tablets και ειδικά διαμορφωμένους διαδραστικούς πίνακες. Επιπλέον, σημαίνει ότι οι πόρτες του Goethe-Institut είναι πάντα ανοιχτές για εσάς, τους γονείς, ώστε να συζητήσετε με τους καθηγητές όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πρόοδο των παιδιών και, φυσικά, το μέλλον τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & EΝΗΜΕΡΩΣΗ

27/08 – 12/09/2018

www.goethe.de/athen

No Responses

Leave a Reply