ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟ FOLLOW YOUR TREE

Ο χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής έκφρασης Follow Your Tree διοργανώνει τη φετινή σεζόν εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά 4-6 ετών, με τίτλο «Συναισθήματα», σε αυτοτελείς μηνιαίους κύκλους των τριών συναντήσεων. Ο 1ος κύκλος, με θέμα τον Φόβο, ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μικρό αγόρι που φοβόταν πάρα πολύ. Φοβόταν το σκοτάδι, φοβόταν το κρύο το νερό, φοβόταν να σκαρφαλώσει πάνω σε ψηλά δέντρα και πιο πολύ απ’ όλα φοβόταν το τέρας που ζούσε μακριά στο βουνό….

Με αφορμή το παραμύθι «Ο Ξάντι και το Τέρας» της Tilde Michels θα διερευνήσουμε το φόβο. Τι είναι ο φόβος; Πώς είναι το σώμα μου όταν φοβάμαι; Είναι χαλαρό και πιάνει πολύ χώρο; Είναι σφιγμένο και πιάνει λίγο χώρο; Τι σχέση έχει ο φόβος με τις ανάγκες μου; Μήπως πίσω από τον φόβο κρύβεται κάποια ανάγκη… Μήπως πίσω από μια ανάγκη κρύβεται ένας φόβος;

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις και κατά τη διάρκειά του τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν και να διερευνήσουν φόβους, να παίξουν τους φοβισμένους και να γίνουν τόσο τρομαχτικοί που να κάνουν τους φόβους να τρέξουν μακριά.

to-paidi-fovatai

Συντονίστρια: Βένια Δεληκατερίνη, Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης

Συναντήσεις: Σάββατο 10:00-11:00

Ημερομηνίες: 15/10 – 22/10 – 05/11

Τόπος: FollowYourTreeΧίου 11, Κ. Χαλάνδρι, 15231 (έναντι  ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ) 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΗΛ: 210 6776853, 6944 359538

ΕMAILinfo@followyourtree.gr

SITE: www.followyourtree.gr

Leave a Reply