ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ”

Πάσχα στον Ελληνικό ΚόσμοΠάσχα στον Ελληνικό Κόσμο! Η εναλλακτική κατασκήνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με πασχαλινή, παιχνιδιάρικη διάθεση, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους για πέντε ημέρες: Μ. Δευτέρα 18/4, Μ. Τρίτη 19/4, Μ. Τετάρτη 20/4, Πέμπτη 28/4 και Παρασκευή 29/4 του Πάσχα, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Γιορτάζουμε το Πάσχα με ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Παιχνίδια, κατασκευές, πολυαισθητηριακές δραστηριότητες μας φέρνουν κοντά στα έθιμα του τόπου μας και την καλύτερη εποχή του χρόνου, την Άνοιξη! Το πρόγραμμα συμπληρώνεται, όπως πάντα,  με εντυπωσιακές διαδραστικές προβολές στη «Θόλο», το Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, καθώς και με επιλεγμένες δραστηριότητες από τα εκπαιδευτικά προγράμματα  του Τμήματος Μουσειοπαιδαγωγών του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.Πάσχα στον Ελληνικό Κόσμο⇒Συνοπτική περιγραφή: Η Μ. Δευτέρα ξεκινά με αφήγηση πασχαλινής ιστορίας, δραματοποίηση και δημιουργικές κατασκευές. Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα, τη Μ. Τρίτη ζυμώνουμε κουλουράκια και φτιάχνουμε τη δική μας πασχαλινή λαμπάδα. Τη Μ. Τετάρτη πρωταγωνιστούν τα αυγά! Παίζουμε, κάνουμε πειράματα… και φυσικά τα βάφουμε! Μετά το Πάσχα, με την Πρωτομαγιά προ των πυλών, μάς κατακλύζουν ανοιξιάτικες μυρωδιές. Την Πέμπτη από την τέχνη πιανόμαστε, στο παιχνίδι αφηνόμαστε και δημιουργούμε το δικό μας άρωμα, ενώ την Παρασκευή ετοιμάζουμε πρωτότυπα μαγιάτικα στεφάνια!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ημέρες: Μ. Δευτέρα 18/4, Μ. Τρίτη 19/4, Μ. Τετάρτη 20/4, Πέμπτη του Πάσχα 28/4, Παρασκευή του Πάσχα 29/4
  • Ώρες: 09:00-15:00
  • Ημερήσιο κόστος: 30€
  • Κόστος για όλες τις ημέρες: 120€
  • Παρέχεται σνακ
  • Κρατήσεις θέσεων στο Τ. 212 254 0000 και ηλεκτρονική αγορά: https://www.viva.gr/tickets/museums/pascha-ston-elliniko-kosmo/

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στο Κέντρο Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» τηρούνται όλα τα μέτρα και οι κανόνες που ισχύουν για την πρόληψη και προστασία από τον COVID-19 και το προσωπικό του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» έχει εμβολιαστεί. Οι γονείς και συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή νόσησης. Για την ταυτοποίηση στοιχείων, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριo. Τα παιδιά θα πρέπει να προσκομίζουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου πριν από το πρόγραμμα που θα πάρουν μέρος. Η χρήση μάσκας για τα παιδιά από 4 ετών και για τους ενήλικες, κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, είναι υποχρεωτική.

Πειραιώς 254, Ταύρος

Τ. 212 254 0000

Leave a Reply