ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Κάθε χρόνο, τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ περιλαμβάνουν δράσεις που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία τους! Φέτος, επιστρέφουν πιο σύγχρονα από ποτέ, με ακόμα πιο έντονη δημιουργική προσέγγιση.
Για πρώτη φορά τα προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι διαθέσιμα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά και μας καλούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και εξερεύνησης. Με οδηγό την αγάπη για το περιβάλλον, τον σεβασμό στην κοινωνία και με διάθεση γιορτής, τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν πλούσιες εκπαιδευτικές δράσεις, προγράμματα STEM και Ρομποτικής, εικαστικά εργαστήρια και ομαδικές ξεναγήσεις για σχολεία, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες.Κάθε χώρος του Μουσείου καλωσορίζει μια μοναδική δράση για όλη την οικογένεια. Στην αυλή του Μουσείου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της χαρακτικής, με βοηθό τις ρόδες ενός ποδηλάτου. Στο Αμφιθέατρο, οι μικροί επισκέπτες θα γίνουν DJ’s, συνθέτοντας το δικό τους μουσικό έργο με ήχους του Μουσείου, ενώ στην Αίθουσα του Δορυφόρου, η τεχνολογία θα συναντήσει την τέχνη και τα παιδιά θα δημιουργήσουν εικαστικά έργα εμπνευσμένα από τη Μητέρα Φύση. Δορυφόροι, ρομπότ και οπτικές ίνες συμπληρώνουν αυτή την εξαιρετική μουσειοπαιδαγωγική εμπειρία.
Όπως προαναφέρθηκε, φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ κάνει τη διαφορά, πραγματοποιώντας τις δράσεις του κατά περίσταση και διαδικτυακά. Ειδικά για τα απομακρυσμένα σχολεία της περιφέρειας, το Μουσείο προσφέρει δύο διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια, μέσα από τα οποία οι μαθητές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το Μουσείο, να εμπνευστούν και να διασκεδάσουν δημιουργικά.
Δείτε στο www.otegroupmuseum.gr τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν και προγραμματίστε άμεσα την ηλεκτρονική σας κράτηση. Η διαδικασία είναι απλή και η συμμετοχή είναι δωρεάν.Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ ακολουθεί πιστά τα Μέτρα Υγειονομικής Προστασίας και τις οδηγίες της Πολιτείας.
Πρωτέως 25, 14564 Ν. Κηφισιά, Τηλ. 210 6110299
www.otegroupmuseum.gr
instagram: @otegroupmuseum

Leave a Reply