ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ

Τις τελευταίες μέρες, κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην πόλη! Κολοκύθες εμφανίζονται μπροστά στις πόρτες των σπιτιών της γειτονιάς. Κανείς δεν ξέρει ποιος τις αφήνει, ενώ οι περισσότεροι δε νοιάζονται καν να μάθουν και απλά τις βάζουν στο σπίτι τους!

Το περίεργο είναι πως οι κολοκύθες δεν βρίσκονται έξω από όλα τα σπίτια, αλλά μόνο σε αυτά που κατοικούν και παιδιά. Κάποια παιδιά έχουν φοβηθεί πολύ!

Μήπως πίσω από αυτό το …μυστήριο κρύβεται ο μύθος του “τσιγκούνη Τζάκ” πάνω στον οποίο βασίζεται το έθιμο του Halloween; Και τι είναι αυτό το έθιμο; Και πόσο εύκολα μπορεί κανείς να ανακαλύψει τι συμβαίνει τελικά με αυτές τις κολοκύθες;

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-14:00, στον Πολυχώρο του Mastermind, Καρόρη 6Α, στο Μοναστηράκι, παιδιά ηλικίας 8-10 ετών καλούνται να πάρουν τη θέση του ντετέκτιβ Κλουζ, του καλύτερου ντετέκτιβ της πόλης, που έχει λύσει δεκάδες μυστήρια και να ανακαλύψουν τι συμβαίνει πίσω από το μυστήριο με τις κολοκύθες.

3_klouz

Ένα δημιουργικό εργαστήρι, μέσα από το οποίο τα παιδιά θα διασκεδάσουν επιλύνοντας γρίφους και  θα φτιάξουν κατασκευές σχετικές με το αμερικάνικο έθιμο του Halloween.

Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ /παιδί. (Συμπεριλαμβάνεται χυμός και ελαφρύ σνακ).

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνικά στο 213 0344996.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί από την ομάδα Gamecraft και βασίζεται στη σειρά βιβλίων όπου πρωταγωνιστεί ο ντετέκτιβ Κλουζ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Leave a Reply