ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΟΥ ΥΠΝΟΥ

εργαστήριο βρεφικού και νηπιακού ύπνουΔηλώστε συμμετοχή στο βιωματικό εργαστήριο βρεφικού και νηπιακού ύπνου με την Attachment-focused σύμβουλο ύπνου μητρότητας και παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας/ Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων από την Attachment Parenting International, Άννα Παπρά. Το θέμα του εργαστηρίου είναι «Συνθήκες, συνήθειες και δυναμικές που υπονομεύουν τον ύπνο (έλευση, διατήρηση και ποιότητα)».

Ποια η σχέση του παιδιού σας με τον ύπνο; Κοιμάται αργά; Δυσκολεύεται να αποκοιμηθεί; Ξυπνάει ταραγμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας; Τι εμποδίζει το παιδί σας να κοιμηθεί όπως και όσο το έχει ανάγκη;

Οι δυσκολίες και οι αντιστάσεις των παιδιών μας στον ύπνο δεν είναι απλώς «μια φάση». Είναι μηνύματα που χρειάζεται να αποκωδικοποίησουμε.

Ελάτε το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 10:00-13:00 να συζητήσουμε όσα υπονομεύουν την ποιότητα του ύπνου (παθολογικά αίτια, τεχνητά περιβάλλοντα, ποιότητα του συναισθηματικού δεσμού και ενέργεια του βασικού φροντιστή) για να μπορέσετε να αξιολογήσετε συνολικά το υπνικό σας πλαίσιο και τις αντιστάσεις του παιδιού σας την ώρα του ύπνου.

Η ώρα έναρξης και λήξης του εργαστηρίου είναι συγκεκριμένες λόγω του όγκου των πληροφοριών και θα τηρηθούν με βάση την ανακοίνωση.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα γίνει στο χώρο της Attachment Parenting Hellas (Ευφράνορος 34, Παγκράτι). Για πληροφορίες κόστους και κράτηση θέσης: 6936524523/ [email protected]

No Responses