ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ| ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής διοργανώνει ομάδα γονέων, για γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν έξυπνους τρόπους ώστε να οργανώσουν τη μελέτη των παιδιών τους στο σπίτι.
Αν έχετε παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο, γνωρίζετε καλά ότι η μελέτη στο σπίτι μπορεί να γίνει μια δύσκολη διαδικασία τόσο για εσάς όσο και για τους μικρούς μαθητές.Σε αυτές τις στιγμές τα παιδιά, συνηθίζουν να βγάζουν στην επιφάνεια την αναβλητικότητα, την προχειρότητα αλλά και την τάση αποφυγής για το διάβασμα, προφασιζόμενα ποικίλες δικαιολογίες.
Τα αισθήματα απογοήτευσης και θυμού που συχνά προκαλούνται μετατρέπουν την καθημερινή μελέτη σε μάχη. Όμως αξίζει να θυμόμαστε ότι τα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί γνωρίζοντας πώς να οργανώσουν τη μελέτη τους. Έτσι, ακολουθώντας απλές συμβουλές, μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να κάνει τη μελέτη του πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη διαδικασία.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ώστε να γίνει η μελέτη στο σπίτι πιο εύκολη υπόθεση; Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να οργανώσουν τη σχολική μελέτη; Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα δοθούν πρακτικές συμβουλές στους γονείς και θα συζητηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει το διάβασμα πιο εύκολο.

Τη συνάντηση θα συντονίσει η κα Παναγιώτα Μακρή, Ψυχολόγος-Ειδική Παιδαγωγός, MSc in Child Development.
Πού: Στο Εργαστήρι Ψυχοκινητικής
Πότε: Αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 6:00-7.30 το απόγευμα.
Κόστος: 10 € το άτομο / 15 € και για τους 2 γονείς.
Μάθετε περισσότερα: 210 8 100 508 και psychomotor-athens.gr/arthra/mathisiakes-diskolies/omada-goneon-organonontas-ti-meleti-sto-spiti/

Leave a Reply