ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ “ΓΑΤΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ”

Οι δυο όψεις της επικοινωνίαςΤην Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 18.00μ.μ, θα πραγματοποιηθεί στο παιδικό βιβλιοπωλείο Ο Γάτος Μαουρίτσιο η ομιλία “Οι δυο όψεις της επικοινωνίας” για γονείς παιδιών έως 12 ετών και όχι μόνο, με θέμα την επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της συγκεκριμένης ομιλίας έχει αναλάβει η σύμβουλος ψυχικής υγείας Μαίρη Παναγοπούλου.

Η επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, η οποία συνδέεται άμεσα με συναισθήματα, ανάγκες και προσδοκίες. Η επαφή, η συζήτηση, η ενεργητική ακρόαση, ο χρόνος που αφιερώνουμε, αλλά και η σύγκρουση είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας στη σχέση μας με τα παιδιά. Στη συνάντηση μας, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις δυσκολίες στην επικοινωνία με τα παιδιά, τους τρόπους ώστε να τη βελτιώσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προσωπικές εμπειρίες. Στόχος της συζήτησής μας, να υιοθετήσουμε μια στάση θετική στην άμεση επικοινωνία.

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές και ειδικούς στο πεδίο της ψυχικής υγείας καθώς και εκπαιδευτικούς. Άλλωστε η καλή επικοινωνία μας αφορά όλους. Είσοδος ελεύθερη

Οι δυο όψεις της επικοινωνίας

Πότε: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Ώρα: 18:00 – 20:00 Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 211 18 24 881 ή στο email: mauriciobookstore@gmail.com

Πληροφορίες: Παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο Γάτος Μαουρίτσιο», Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι 116 34 | Μετρό Ευαγγελισμός Τ. 211 18 24 881| email: mauriciobookstore@gmail.com

Βιογραφικό: Η Μαίρη Παναγοπούλου είναι Οργανωσιακός Σύμβουλος, Eκπαιδευτικός και υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Απέκτησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό. Εκπαιδεύτηκε στη Θετική Ψυχολογία στην Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας, στη Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στη Συνθετική Ψυχοθεραπεια. Εργάζεται ιδιωτικά στο MindPath, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού καθώς και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας.

Leave a Reply