Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου μαζί με τους Πιτσιμπουίνους, στον Γάτο Μαουρίτσιο

ΠιτσιμπουίνοιΤο Σάββατο 1 Απριλίου στις 12:00, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο» σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Ευτυχίας Γιαννάκη σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου, «Έκρηξη στο Πιτσιτούμπο».

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Ευτυχία Γιαννάκη & τη Σοφία Τουλιάτου και να ανακαλύψετε μαζί με τον ντετέκτιβ Μικρό Μπλε το μεγάλο μυστήριο των χρωμάτων!

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων, είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο. Την ώρα της ζωγραφικής, πιτσιλιές αρχίζουν να σκάνε πάνω στα Πιτσιμπουίνια, ενώ το μεγάλο ηφαίστειο του νησιού, το Πιτσιτούμπο, βρυχάται. Ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού, βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο μυστήριο των χρωμάτων. Οι πιτσιλιές γίνονται τεράστιες και καλύπτουν σιγά σιγά τα σπίτια και την πλατεία του χωριού, ενώ ο ένοχος παραμένει άφαντος. Σύντομα, τα Πιτσιμπουίνια θα διαπιστώσουν ότι για να λύσουν το μυστήριο δεν αρκεί να επιστρατεύσουν όλο το θάρρος τους, που τα οδηγεί στην καρδιά του ηφαιστείου, αλλά χρειάζεται να βουτήξουν για τα καλά τα πτερύγιά τους στο χρώμα.

Μια υπέροχη ιστορία που έρχεται να προστεθεί στα τρία πρώτα συναρπαστικά βιβλία της σειράς: Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο (2019), Εξαφάνιση στο Πίτσι Πίτσου (2019) & Το μεγάλο Πιτς Πάρτι (2020).

Εκδόσεις Ίκαρος
Ηλικία 3+
Σειρά: Πιτσιμπουίνοι
Συγγραφέας: Ευτυχία Γιαννάκη
Εικονογράφηση: Σοφία Τουλιάτου

Δείτε το βιβλίο εδώ !

Ο γάτος Μαουρίτσιο
Ευφρονίου 10-12
Παγκράτι 11634
(πλησίον μετρό Ευαγγελισμός)
Τ. 2111824881
www.mauriciobookstore.gr

Leave a Reply