“ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ”. ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FOLLOW YOUR TREE

1

Στέκομαι στην άκρη ενός βράχου μετέωρη. Πολλοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά μου κι εγώ χρειάζεται να δω ποιος είναι ο κατάλληλος. Βιάζομαι, θέλω να αποφασίσω τώρα. Δεν έχω χρόνο. Δεν μου επιτρέπω να έχω χρόνο. Η ζωή κυλάει κι εγώ θέλω να φτιάξω τα πράγματα. Όμως μπορεί να μου είναι δύσκολο…
 
Πού στέκομαι; Πώς έφτασα μέχρι εδώ; Προς τα πού θέλω να πάω; Βαθιά ανάσα και… ΠΑΥΣΗ!
Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους στόχους και τα όνειρά τους μέσα από το ψυχόδραμα και την ομαδική δουλειά. Σε όσους θέλουν να αναγνωρίσουν αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα και να ονειρευτούν αυτά που θέλουν να καταφέρουν. Σε όσους θέλουν να αναγνωρίσουν ρόλους που τους κρατάνε πίσω, και να ζεσταθούν σε νέους ρόλους, πιο ενθαρρυντικούς, για να ξεκινήσουν να γράφουν ένα νέο σενάριο ζωής σε παλιά βιωμένες καταστάσεις.
Στόχοι εργαστηρίου:
Αυτογνωσία
Αυθορμητισμός
Αλληλεπίδραση
Δημιουργικότητα
Ομαδικότητα
Μοίρασμα
Οικειότητα
Σύνδεση
Κόστος 120 Ευρώ οι 6 δίωρες συναντήσεις
Οι ακριβείς ημερομηνίες θα καθοριστούν με την έναρξη της ομάδας, κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη. Για την συμμετοχή σας στο εργαστήρι δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Παρακαλώ να φοράτε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι ζεστές κάλτσες.
1ος Κύκλος 6 δίωρων συναντήσεων
Ημέρα: Πέμπτη
Ώρα: 19:00-21:00
Έναρξη: 15 Νοεμβρίου 2018
Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τηλ: 210 6776853, 6944 359538
email: info@followyourtree.gr
Λίγα λόγια για το ψυχόδραμα εδώ.
Συντονίστρια
Βένια Δεληκατερίνη
Ειδικευόμενη Ψυχοδραματίστρια
Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting

No Responses

Leave a Reply