(Έληξε) Κερδίστε ένα παιδικό ποδήλατο της ελληνικής ORIENT

orientΣτο πλαίσιο του Athens Bike Festival, που φέτος έχει το παιδί στο επίκεντρό του, το Taλκ και η ελληνική εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Orient διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό ή μια τυχερή ένα παιδικό ποδήλατο Orient Rookie, για παιδιά από 5-8 ετών.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ, του Athens Bike Festival και της Orient στο Facebook εδώ, εδώ και εδώ αντίστοιχα, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Νικητής είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΑΤΗΣ

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 30.3.2023 στις 11 το πρωί και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail και θα παραλάβει το δώρο του από το Athens Bike Festival. Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο φεστιβάλ ή είναι από την επαρχία, θα υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση, προκειμένου να λάβει το δώρο του ταχυδρομικά. Ποιος είπε ότι τα ποδήλατα είναι μόνο για τους μεγάλους; Τα πιτσιρίκια θα έχουν την τιμητική τους στο φετινό Athens Bike Festival! Το ειδικό αφιέρωμα στο παιδικό ποδήλατο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις ποδηλάτων και δοκιμές αλλά και παιδική πίστα με εκπαιδευτές. Ευκαιρία να θαυμάσουμε την επόμενη γενιά ποδηλατών επί το έργον. Η είσοδος για τα παιδιά και νέους έως 18 ετών είναι δωρεάν.

Χορηγός Orient Bikes
31 Μαρτίου – 2 Απριλίου, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και εκπλήξεις από το ανανεωμένο Athens Bike Festival, τη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες: www.bikefestival.gr


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival, το φεστιβάλ, τo Taλκ (Διοργανώτρια Εταιρεία) και η ελληνική εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Orient διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό ένα παιδικό ποδήλατο για παιδιά από 5-12 ετών.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, στο Athens Bike Festival και στην Orient, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας αμέσως μετά, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί ένας νικητής και ένας αναπληρωματικός νικητής. Μετά την ανάδειξη του νικητή όλες οι συμμετοχές διαγράφονται. 
  5. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί στον αναπληρωματικό νικητή. 
  6. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης του δώρου του. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ο νικητής αποδέχεται τη δημοσίευση του ονόματός του στην ιστοσελίδα του Τaλκ. 
  8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply