“Τρισδαιμόνα. Η μάγισσα που ξεγέλασε τον Αϊ-Βασίλη”: Κερδίστε το νέο γιορτινό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

ΤρισδαιμόναΤο Τaλκ και οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τρεις τυχερούς επισκέπτες της ιστοσελίδας μας το νέο γιορτινό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά “Τρισδαιμόνα. Η μάγισσα που ξεγέλασε τον Αϊ-Βασίλη”, σε εικονογράφηση της Αιμιλίας Σαρρή.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Παρασκευή 5.1.2024 στις 12 το μεσημέρι και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα γίνει αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Πεδίο, Ακαδημίας και Λυκαβηττού 1, Τηλ: 210-3229620. Σε περίπτωση που διαμένουν εκτός Αττικής, θα παραλάβουν το δώρο τους με κούριερ.ΤρισδαιμόναΕυγένιος Τριβιζάς
Τρισδαιμόνα. Η μάγισσα που ξεγέλασε τον Αϊ-Βασίλη
Εικόνες: Αμαλία Σαρρή

Το νέο, απολαυστικό χριστουγεννιάτικο παραµύθι του µοναδικού και πάντα ευφάνταστου Ευγένιου Τριβιζά “Τρισδαιμόνα. Η μάγισσα που ξεγέλασε τον Αϊ-Βασίλη” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράµµατα! Μια συγκινητική ιστορία, µια πρωτότυπη περιπέτεια γεµάτη χιούµορ, φαντασία και ανατροπές, µε µαγευτική εικονογράφηση από την Αµαλία Σαρρή.
Είναι Παραµονές Πρωτοχρονιάς, και στο κακόφηµο µπαρ του «Χαιρέκακου Καρχαρία» συναντιούνται ένας πειρατής, ένας δράκος και η αδίστακτη µάγισσα Τρισδαιµόνα, για να οργανώσουν το πιο ύπουλο και καταχθόνιο σχέδιο, µια σκοτεινή συνωµοσία µε στόχο τον Αϊ-Βασίλη και σκοπό να µεταλλάξει την καλοσύνη του σε κακοσύνη και να αµαυρώσει µια για πάντα τη φήµη του. Οι συνωµότες, όµως, λογαριάζουν χωρίς τη Σελεστίνα Λιµπελουλίν, ένα γενναίο κοριτσάκι που έχει στείλει γράµµα στον Αϊ-Βασίλη, όπως και τόσα άλλα παιδιά, και τον περιµένει γεµάτη ανυποµονησία να καταφθάσει στο σπίτι µε την πορτοκαλί πόρτα, τα κυπαρισσί παράθυρα και το γαλάζιο µπαλκόνι, στη Λεωφόρο µε τις Ακακίες της Ανδαλουσίας.Θα καταφέρει η µικρή Σελεστίνα Λιµπελουλίν να σώσει τον Αϊ-Βασίλη και να τον βοηθήσει να γίνει ο παλιός του εαυτός, ο γενναιόδωρος και καλόκαρδος, που τόσο αγαπάνε όλα τα παιδιά;Τρισδαιμόνα


 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και οι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά “Τρισδαιμόνα. Η μάγισσα που ξεγέλασε τον Αϊ-Βασίλη”
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. 
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 5.1.2024. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ.
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο από τις Εκδόσεις Πεδίο, ή, αν είναι από την επαρχία, ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

One Response

 1. Γεωργία Καραγιάννη 20 Δεκεμβρίου, 2023

Leave a Reply