ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών στηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF, «Ώρα της Γης», συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής.

Ειδικότερα, από σήμερα Παρασκευή, 27 Μαρτίου, έως και το Σάββατο, 28 Μαρτίου, μέσω ενός σύντομου ηχητικού μηνύματος που θα ακούγεται σε όλες τις αποβάθρες του μετρό και του τραμ, οι Συγκοινωνίες Αθηνών, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό για την «Ώρα της Γης», προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου (20.30-21.30).

Η πόλη μας, για μία ώρα θα ενώσει τη φωνή της με εκατοντάδες άλλες πόλεις παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι μικρές πράξεις μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο προς όφελος όχι μόνο του περιβάλλοντος, αλλά και της ζωής μας!

pjabyucgxl551508479704e

Τα φώτα θα σβήσουν και φέτος, σε Παρθενώνα και Ακρόπολη, σηματοδοτώντας τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ώρα της Γης. Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το μαγευτικό θέαμα από κοντά, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μεταφοράς  και κατεβαίνοντας στη στάση «Ακρόπολη».

SA logo

Leave a Reply