ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα ikid έχουν ετοιμάσει μια σειρά από Δωρεάν Διαδικτυακά σεμινάρια που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς και αφορούν την ανάπτυξη και ψυχική υγεία του παιδιού.

Σε συνεργασία με ειδικούς όλων των ειδικοτήτων όπως: Παιδοψυχιάτρους, Αναπτυξιολόγους, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους, έχουμε προετοιμάσει 16 διαφορετικά σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Η χωρητικότητα της ψηφιακής μας αίθουσας είναι 1.000 άτομα.

Την περσινή χρονιά τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 6.400 συμμετέχοντες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, αναδεικνύοντας τα ikid Webinars ως την πολυπληθέστερη, διαδικτυακή, εκπαιδευτική πύλη για την ανάπτυξη του παιδιού στην Ελλάδα.

Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η δωρεάν πρόσβαση όλων, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους ή την ιδιότητά τους, σε υψηλής ποιότητας ενημέρωση από κατάλληλα καταρτισμένους και έμπειρους εισηγητές. Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα που με τη χορηγία της καθιστά εφικτή τη χρηματοδότηση αυτής της τόσο σημαντικής ενέργειας.
Τα iKid (www.ikidcenters.com) λειτουργούν από το 2000 και αποτελούν ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης. Eίναι στελεχωμένα από ειδικούς επιστήμονες, απόφοιτους ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων, με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η διεπιστημονική ομάδα των ikid αποτελείται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ειδικούς παιδαγωγούς, Παιδοψυχίατρο και Αναπτυξιολόγο.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ | 25ης Μαρτίου 162 | 2105022284
ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Λεωφόρος Φυλής 88 | 2102310633
ΧΑΪΔΑΡΙ | Φαβιέρου 71 | 2105325140

Leave a Reply