ΕΚΔΟΣΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Το Θέατρο Πόρτα και οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν τη νέα σεζόν με μια συνεργασία για να γιορτάσουν δύο πολύ σημαντικά γεγονότα. 
Το Θέατρο Πόρτα επαναλειτουργεί, μετά την αναστολή της λειτουργίας του πέρυσι και υποδέχεται και πάλι τους μικρούς και μεγάλους του φίλους σε ένα ανανεωμένο θέατρο με ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο (παραστάσεις για βρέφη, παιδιά και ενήλικο κοινό, χοροθέατρο, εκπαιδευτικά προγράμματα και κύκλο μουσικών εκδηλώσεων). 
Οι Εκδόσεις Πατάκη με τη σειρά τους γιορτάζουν φέτος τη συμπλήρωση 40 χρόνων συνεχούς παρουσίας στον χώρο των εκδόσεων και συνεχίζουν με ανοδική πορεία την παραγωγή και τη λειτουργία τους, ως σύγχρονου εκδοτικού οργανισμού, εμπλουτίζοντας κάθε χρονιά με περισσότερους τίτλους την γκάμα των προτάσεών τους προς το αναγνωστικό κοινό.
Οι Εκδόσεις Πατάκη κάνοντας δεκτή την πρόσκληση του Θεάτρου Πόρτα στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, είναι δίπλα του αναλαμβάνοντας την έκδοση του ετήσιου προγράμματος του Θεάτρου Πόρτα, μία έκδοση που περιλαμβάνει υλικό από όλες τις παραστάσεις, έχοντας την αισθητική του Πόρτα και την ποιότητα που πάντα χαρακτηρίζει τις εκδόσεις Πατάκη, σε σχεδιασμό του σταθερού συνεργάτη του Θεάτρου Πόρτα, του γραφίστα Σάκη Στριτσίδη και εικονογράφηση του Βίκτωρα Μοσχόπουλου.
Το Θέατρο Πόρτα με τη σειρά του, με χαρά, και αναγνωρίζοντας τη συμβολή των εκδόσεων Πατάκη στον χώρο του βιβλίου, θα συμμετάσχει στον εορτασμό των 40 χρόνων φιλοξενώντας στον χώρο του μια σειρά από εκπαιδευτικές δράσεις και παρουσιάσεις βιβλίων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών του, που θα ανακοινωθούν σύντομα.