ΠΑΝΑ-ΒΡΑΚΑΚΙ PAMPERS PANTS,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑ

Pampers Pants_PR 2Όταν τα μωρά γίνονται δραστήρια, αρχίζουν να κινούνται και να παίζουν διαρκώς. Τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάζει κανείς τις πάνες τους. Συχνά, αυτή η ενέργεια, μέχρι τώρα, αποτελούσε μια ενοχλητική στιγμή για τα μωρά, καθώς σταματούσε την εξερεύνηση του κόσμου τους, και επίσης αποτελούσε πηγή άγχους και για τους γονείς. Για να τους υποστηρίξουν, τα Pampers κυκλοφορούν τις πάνες-βρακάκια Pampers Pants σε μικρότερο μέγεθος – για μωρά 6 + μηνών, πολύ εύκολες στη χρήση, οι οποίες προσφέρουν έως και 12 ώρες στεγνότητας!

Όταν γίνουν 6 μηνών, τα μωρά ανυπομονούν να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Σε αυτή την ηλικία, είναι πιθανό να κάθονται χωρίς βοήθεια, να μπουσουλούν κρατώντας ένα αντικείμενο στο χέρι τους, να στέκονται όρθια στα πόδια τους με την απαραίτητη υποστήριξη, να κρατούν και να ελέγχουν ένα αντικείμενο και με τα δύο χέρια, να περιεργάζονται ένα αντικείμενο αρπάζοντας, κουνώντας, τσουλώντας, χτυπώντας… Εκείνη ακριβώς την εποχή η αλλαγή της πάνας με ταινίες μετατρέπεται σε αγώνα. Υπάρχουν στιγμές που όποια ταχυδακτυλουργικά κόλπα κι αν εφαρμόσετε, το μωρό σας δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μείνει για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Με τις πάνες-βρακάκια Pampers Pants, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες είναι σε θέση να αλλάζουν τους αγαπημένους τους εξερευνητές πολύ πιο γρήγορα, και τόσο εύκολα επιτρέποντας τους να έχουν και περισσότερο χρόνο για παιχνίδι.

«Στην ηλικία των 6 μηνών το βρέφος αρχίζει να στρίβει, να μπουσουλάει, να αρπάζει παιχνίδια, να γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα… Εκείνη την περίοδο, θα πρέπει να αφήνουμε το μωρό σε μια επίπεδη επιφάνεια ώστε να ανακαλύψει μόνο του τη λύση, και θα πρέπει απλώς να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε. Τίποτα δεν πρέπει γίνεται με το ζόρι. Δεν ξεκινούν όλα τα παιδιά ταυτόχρονα αυτές τις ενέργειες, καθώς κάποια ξεκινούν νωρίτερα και άλλα αργότερα. Οι γονείς πρέπει να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του παιδιού και να το αφήνουν να ολοκληρώνει μόνο του τη στάση ή την ενέργεια που ξεκίνησε, αλλά να μην το βάζουν να καθίσει ή να σταθεί όρθιο. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, διαπιστώνουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουν τη σωστή πάνα η οποία προσφέρει στα μωρά ελευθερία κινήσεων αλλά και στεγνότητα», δήλωσε η Δρ. Τάλια Τσιβιτανίδου – Κάκουρου, παιδίατρος με ειδίκευση στην παιδιατρική δερματολογία.

Pampers Pants_PR 1

Οι πάνες-βρακάκια Pampers Pants έχουν εύκολη εφαρμογή, προσφέρουν άνεση και φυλακίζουν την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού έως και 12 ώρες. Είναι σχεδιασμένες για δραστήρια μωρά, τώρα ακόμα και από 6 μηνών και απαιτούνται μόλις 2 εύκολα βήματα για να φορεθούν, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Οι πάνες-βρακάκια Pampers Pants προσφέρουν πλήρη εφαρμογή, με ελαστική ζώνη περιμετρικά χωρίς ταινίες, επομένως μπορείτε να τις φορέσετε στο μωρό σας με μία μόνο κίνηση. Περισσότερος χρόνος για παιχνίδι και μια υπέροχη εμπειρία κίνησης, εξερεύνησης και παιχνιδιού τόσο για τα μωρά όσο και για τους γονείς, τώρα με τις πάνες-βρακάκια Pampers Pants.

Leave a Reply