ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MOMMY AND ME ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ

Ένα νέο πρόγραμμα για μικρά παιδιά (12-24 μηνών) και μαμάδες, ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου στον Παιδικό Σταθμό της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Τα πρώτα τρία χρόνια είναι η πιο κατάλληλη ηλικία για νέα ερεθίσματα, παιχνίδια αισθήσεων, μουσική και ξένες γλώσσες καθώς οι νευρώνες του εγκεφάλου αναπτύσσονται ραγδαία. Ιδιαίτερα σημαντική είναι επίσης η ενεργή συμμετοχή του γονέα και ο ποιοτικός χρόνος που περνά με το παιδί του καθώς βοηθά στην καλλιέργεια της συναισθηματικής του ασφάλειας και της αυτοπεποίθησής του. Το πρόγραμμα ’ΜΟΜΜΥ ΑΝD ΜΕ’’ γίνεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με native speaker παιδαγωγό καθώς η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι το μόνο σχολείο στην Ελλάδα που είναι Bilingual School πιστοποιημένο από το Cambridge με προγράμματα που ξεκινούν από το Νηπιαγωγείο.
Εξειδικευμένοι για την ηλικία παιδαγωγοί δημιούργησαν το πρόγραμμα βάσει των ικανοτήτων και ενδιαφερόντων των παιδιών αυτής της ηλικίας, βασισμένα σε πρότυπα του εξωτερικού. Μέσα από κίνηση, μουσικά παιχνίδια, υλικά όπως μπαλόνια, υφάσματα, μπάλες, μουσικά όργανα, νερό, τα παιδιά εξερευνούν και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από τις πέντε αισθήσεις. Κάθε συνάντηση θα αφιερώνεται σε έναν τύπο νοημοσύνης π.χ. μουσική, κίνηση, εικαστικά σύμφωνα με τη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης από το Πανεπιστήμιο Harvard που εφαρμόζεται στη Νέα Γενιά Ζηρίδη. Συγκεκριμένα, οι στόχοι αυτού του νέου προγράμματος ΜΟΜΜΥ ΑΝD ΜΕ είναι:

Για το παιδί:
Να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις του
Να καλλιεργήσει ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες
Να έρθει σε επαφή με παιδιά της ηλικίας του
Να προσαρμοστεί στο χώρο του σχολείου και να εξοικειωθεί με το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού
Να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί με το γονέα του

Για το γονέα:
Να δημιουργήσει πιο ισχυρό δεσμό με το παιδί του
Να περάσει ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί του
Να πάρει ιδέες για δημιουργική απασχόληση του παιδιού στο σπίτι

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα την Τετάρτη  8 Οκτωβρίου, κατόπιν κράτησης θέσης.

ziridis

Πληροφορίες: τηλ. 210 6685 600 & 210 6685625, Κα Μαρία Πολυκανδριώτη, kinder@ziridis.gr

Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί νέα τμήματα στον Παιδικό Σταθμό για παιδιά 2-3.5 ετών.

Νέα Γενιά Ζηρίδη-Eνα μοναδικό σχολείο, για μοναδικά παιδιά!

Ολες οι βαθμίδες εκπαίδευσης για παιδιά από 1-18 ετών

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 80 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα  εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους.

Διεύθυνση:
ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ, ΣΠΑΤΑ, ΤΚ: 19004
E-mail: info@ziridis.gr
Τηλέφωνο: 210.6685600
Fax: 210.6685610

Leave a Reply