Η LANES ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει την 3η Παρασκευή του Μαρτίου ως την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, με στόχο να υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σημαντικός και απαραίτητος είναι ο αναζωογονητικός  ύπνος στην ζωή μας!

Ωστόσο, για αρκετούς από εμάς, ο ήρεμος και πλήρης ύπνος αποτελεί πολυτέλεια, καθώς η αϋπνία είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνες, το 29% των ενηλίκων κοιμάται λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα, ενώ το 62% έχει προβληματικό ύπνο. Επειδή όμως το να μετράμε προβατάκια έχει αποδειχτεί αναποτελεσματική μέθοδος για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε το βράδυ, η Lanesέχει την απάντηση στο πρόβλημα αυτό με τις φυσικές της λύσεις Quiet Life και Night Ade.

Quiet life box 100 tabs new

Το Quiet Life, παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης, χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή. Είναι μια εύκολη και άμεση λύση για την καταπολέμηση της αϋπνίας και συμβάλλει στη γενικότερη ηρεμία του οργανισμού μετά από μία κουραστική ημέρα. Βασικό του συστατικό είναι η βαλεριάνα, ενώ περιέχει και άλλα φυτικά συστατικά όπως πασιφλόρα, λυκίσκο, άγριο μαρούλι και λεοντόνουρο που είναι γνωστά για τις χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Τέλος, περιέχει και βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2 και Β3) που συντελούν σε ένα υγιές νευρικό σύστημα. Κάθε συσκευασία Lanes Quiet Lifeτων 50 τεμαχίων διατίθεται στα 11,25€, ενώ των 100 τεμαχίων στα 17,25€.

NightAdeBox_low

Παράλληλα, για εκείνους που πάσχουν από διαταραχές ύπνου ή ξυπνούν κουρασμένοι, για άτομα με άστατο πρόγραμμα ύπνου, για όλους αυτούς που κάνουν υπερβολική και λανθασμένη κατανάλωση καφεΐνης, αλλά και για ταξιδιώτες που έχουν υποστεί jetlag, η λύση βρίσκεται στο Lanes Night Ade. Περιέχει μελατονίνη, είναι σε υπογλώσσια μορφή για μέγιστη απορρόφηση του συστατικού από τον οργανισμό (κατά 90%) με στόχο την άμεση και ταχεία δράση. Συμβάλλει στην καταπολέμηση των διαταραχών του ύπνου, μειώνει το χρόνο έλευσης του, βελτιώνει την ποιότητά του, αυξάνει την ποσότητα, ενισχύει την πρωινή εγρήγορση, ενώ δεν προκαλεί εθισμό. Κάθε συσκευασία Lanes Night Ade διατίθεται στα 10,90€ και έχει διάρκεια αγωγής  3 μηνών.

To μυστικό για έναν εύκολο, ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο βρίσκεται στα Quiet Life και Night Ade της Lanes!

Για να μπορέσεις έτσι κι εσύ να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου!

logo lanes 2016

Lanes, σε συμπληρώνει!

 

Leave a Reply