ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, με πλήρη καθετοποίηση. Διατηρώντας μια κεντρική, υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας από το 1992, η Αγγελάκης Α.Ε αποτελεί σταθερό πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια αλλά και την τοπική κοινωνία.
Σήμερα, η Αγγελάκης Α.Ε κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η εταιρεία παραμένει μέχρι σήμερα πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές με τις οποίες ξεκίνησε, με όραμά της να προσφέρει ένα ποιοτικό και πεντανόστιμο κοτόπουλο στο τραπέζι των Ελλήνων καταναλωτών, μεγαλωμένο στις πιο άριστες συνθήκες.
Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μη θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.Ελαιοπουλάκι®, γέννημα θρέμμα Αγγελάκη
Από τα προϊόντα της εταιρείας, ξεχωρίζει για τα μοναδικά, καινοτόμα χαρακτηριστικά του, το Ελαιοπουλάκι®, το μοναδικό ελληνικό κοτόπουλο που εκτρέφεται στην Εύβοια, σε ιδιόκτητες φάρμες της εταιρείας, ακολουθώντας τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες Ευζωίας με φροντίδα και σεβασμό. Το Ελαιοπουλάκι®, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που έχει αποσπάσει διεθνή & εθνικά βραβεία ποιότητας, κερδίζοντας μία θέση στο καθημερινό τραπέζι. Συγκεκριμένα, το 2019 απέσπασε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Αστέρων στη διοργάνωση του International Taste Institute, στις Βρυξέλλες, ενώ το επόμενο ακριβώς έτος, τον Μάιο του 2020, έλαβε το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 59ο Διεθνή Διαγωνισμό Monde Selection, που αποτελεί μία από τις υψηλότερες διακρίσεις στην κατηγορία ποιότητας καταναλωτικών προϊόντων. Ωστόσο, οι διακρίσεις δεν σταματούν εκεί, αφού το ήδη καταξιωμένο Ελαιοπουλάκι® βγαίνει την ίδια χρονιά νικητήριο και στα Healthy Diet Awards κατακτώντας το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year for Children, αλλά και το Χάλκινο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year. Το Ελαιοπουλάκι τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες & ιχνοστοιχεία εκ των οποίων είναι το καλαμπόκι και το ελαιόλαδο, ενώ έχει κρέας πλούσιο σε Σελήνιο. Η μοναδική διατροφή του είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, για το αποτέλεσμα της οποίας απονεμήθηκε στην εταιρεία Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας. Το Ελαιοπουλάκι ξεχωρίζει για τις ευεργετικές του ιδιότητες, ενώ, καταναλώνοντας μόλις 100g Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε περίπου το 49% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλλουμε:
✓ στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού
✓ στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
✓ στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό στρες (αντιοξειδωτική δράση)
✓ στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών

Κοτομπουκιές, φιλετίνια και κεφτεδάκια πανέ
Τρεις νέες ολοκληρωμένες προτάσεις που θα λατρέψει όλη η οικογένεια προσφέρει η Αγγελάκης: κοτομπουκιές και φιλετίνια από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου και κεφτεδάκια πανέ με κιμά από φρέσκο κοτόπουλο. Τα τρία νέα προϊόντα κάνουν τη διαφορά γιατί είναι τα μοναδικά πανέ προϊόντα κοτόπουλου που έχουν διακριθεί με αστέρια ανώτερης γεύσης από το International Taste Institute στις Βρυξέλλες. Ξεχωρίζουν για την τραγανή υφή τους και την απίστευτη νοστιμιά ενώ προσφέρουν ευκολία και πρακτικότητα καθώς ψήνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Τα χειροποίητα κεφτεδάκια, με κιμά από φρέσκο κοτόπουλο Αγγελάκης, ζυμώνονται με ήπια μυρωδικά και μπαχαρικά, πανάρονται με τραγανή φρυγανιά και προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, ως σνακ ή ως κυρίως γεύμα. Οι κοτομπουκιές και τα φιλετίνια από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου είναι ιδανικά τόσο για τα παιδιά όσο και για όσους αναζητούν γρήγορες και νόστιμες επιλογές. Απογειώνουν τις σαλάτες, τα burger και τα sandwich, ενώ είναι εξίσου απολαυστικά και σκέτα! Συσκευασμένα σε προστατευτική ατμόσφαιρα για να διατηρείται αναλλοίωτη η φρεσκάδα τους για περισσότερες μέρες. Τραγανά εξωτερικά και πολύ ζουμερά εσωτερικά, θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους προσφέροντας λύση για τα πάρτι, την εκδρομή, τα σνακ, αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας.Γεμιστό Gluten-free Ρολό Κοτόπουλο Αγγελάκης
Το χειροποίητο Ρολό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης, μαρινάρεται σε ζωμό φρέσκιας ντομάτας και γεμίζεται με μπέικον και gouda. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά και ελαφριά μπαχαρικά, ενώ στο τέλος προστίθεται και μουστάρδα Colman’s για το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται για να το απολαύσετε είναι να το ψήσετε για 80′ στους 180˚C σε προ θερμασμένο φούρνο. Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο, θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια! Ταυτόχρονα, είναι κατάλληλο και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Ένα ρολό ισοδυναμεί μαζί με το συνοδευτικό (πατάτες ή ρύζι) με 4 μερίδες.

Τα προϊόντα Αγγελάκης ακολουθούν τη φιλοσοφία της εταιρείας που επιβάλλει υγιεινά προϊόντα, με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Όλα τα κοτόπουλα Αγγελάκης τρέφονται με φυτικές τροφές που αποτελούνται από άριστης ποιότητας δημητριακά, βρώσιμο σογιέλαιο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://aggelakis.gr/

Leave a Reply