ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΤΟΦΙΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

ΑγγελάκηςΤρεις νέες ολοκληρωμένες προτάσεις που θα λατρέψει όλη η οικογένεια προσφέρει η Αγγελάκης: κοτομπουκιές και φιλετίνια από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου και κεφτεδάκια πανέ με κιμά από φρέσκο κοτόπουλο.

Τα τρία νέα προϊόντα κάνουν τη διαφορά γιατί είναι τα μοναδικά πανέ προϊόντα κοτόπουλου που έχουν διακριθεί με αστέρια ανώτερης γεύσης από το International Taste Institute στις Βρυξέλλες. Ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά και την τραγανή υφή τους και προσφέρουν ευκολία και πρακτικότητα καθώς ψήνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα χειροποίητα κεφτεδάκια, με κιμά από φρέσκο κοτόπουλο Αγγελάκης, ζυμώνονται με ήπια μυρωδικά και μπαχαρικά και πανάρονται με τραγανή φρυγανιά προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία, ως σνακ ή ως κυρίως γεύμα. Οι κοτομπουκιές και τα φιλετίνια από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου είναι ιδανικά τόσο για τα παιδιά όσο και για όσους αναζητούν γρήγορες και νόστιμες επιλογές. Συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρα για να διατηρήσουν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα τους για ακόμη περισσότερες μέρες.

Τραγανά εξωτερικά και πολύ ζουμερά εσωτερικά, θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους προσφέροντας λύση για τα πάρτι, την εκδρομή, τα σνακ, αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας. Απογειώνουν τις σαλάτες, τα burger και τα sandwich, ενώ είναι εξίσου απολαυστικά και σκέτα!

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας. Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μη θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Leave a Reply