ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ACTIONAID

Τέσσερα νέα υπέροχα σχέδια σε παιδικά και βρεφικά ρούχα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα και το eshop της ActionAid. Τα νέα παιδικά μπλουζάκια και βρεφικά φορμάκια με σχέδια από τον κόσμο της ActionAid σε χαρούμενα, ζωντανά χρώματα αποτελούν ιδανικές προτάσεις δώρων «με σκοπό».
Ένα παπάκι με κόκκινη μάσκα, ένα ιπποποταμάκι με θαλάσσια μπάλα, ένα λιονταράκι και μια καμηλοπάρδαλη που είναι καλύτεροι φίλοι και ένα πολύ δροσερό μήνυμα «Kids in Action» είναι τα νέα σχέδια που σας περιμένουν στο νέο κατάστημα της ActionAid, στο Κουκάκι καθώς και στο eshop.actionaid.gr. Ιδέες για ένα διαφορετικό δώρο που κάνει τον κόσμο μας λίγο καλύτερο, αφού με κάθε αγορά σας στηρίζετε την δράση της ActionAid. Τα νέα είδη είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού καθώς είναι τυπωμένα σε εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερά, αμάνικα φορμάκια και T-shirts ελληνικής κατασκευής. Τα μεγέθη για τα βρεφικά ξεκινούν από νεογέννητο και φτάνουν ως 12 μηνών, ενώ τα παιδικά είναι από ενός μέχρι 12 ετών. Όλα τα σχέδια κυκλοφορούν και σε πάνινες τσάντες για μικρούς και μεγάλους. Στο κατάστημα ActionAid θα βρείτε, επίσης, μπάλες ποδοσφαίρου και κουδουνίστρες δίκαιου εμπορίου καθώς και βιβλία και άλλες ιδέες για δώρα.

To κατάστημα ActionAid βρίσκεται Βεΐκου 2 στην Αθήνα, κοντά στο μετρό Ακρόπολη.
Οι ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά. Τα προϊόντα διατίθενται και στο eshop.actionaid.gr.

Leave a Reply