Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΒΑΣ|ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Φανταστείτε να μπαίνετε σε μια πολύχρωμη λαϊκή αγορά και να βρίσκετε μπροστά σας βιοδυναμικές φακές Θεσσαλίας, βιολογικές σοκολάτες με goji berries απο την Κόρινθο, ριτσέλι απο την Θράκη, ζαφορά απο την Αστυπάλαια και Kale chips απο την Αττική!

Όλα αυτά τα βρήκαμε στη Φάρμα της Άβας, όπου Έλληνες Παραγωγοί ανοίγουν το δικό τους e-shop και πουλάνε οι ίδιοι τα προϊόντα τους απευθείας στους αγοραστές.

Μιλήσαμε με την Δήμητρα Παρασκευοπούλου απο την Φάρμα της Άβας και μας εξήγησε γιατί το fava.gr είναι ο ιδανικός τρόπος να προμηθεύεται μια οικογένεια ελληνικά τρόφιμα εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 1

Πώς δημιουργήθηκε η Φάρμα της Άβας; Όταν έγινα γονιός, έγινε επιτακτική η ανάγκη για μια πολύ ισορροπημένη διατροφή. Η εύρεση ποιοτικών προϊόντων όμως ήταν κάτι που δυσκόλευε και εμένα και τους γύρω μου. Για να βρω απλά αλλά ποιοτικά τρόφιμα, έπρεπε να ψωνίζω ή απο βιολογικά καταστήματα ή να προμηθεύομαι απο κάποιον γνωστό σε χωριό. Και οι δύο αυτές λύσεις είναι και ακριβές και πρακτικά δύσκολες, αν όχι ανέφικτες.

Και τότε σκέφτηκες να δημιουργήσεις ένα e-shop ελληνικών προϊόντων; Όχι να δημιουργήσω άλλο ένα e-shop τροφίμων, αλλά να συγκεντρώσω σε ένα website τοπικά και ιδιαίτερα προϊόντα απο παραγωγούς απο κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου θα πουλάνε οι ίδιοι οι παραγωγοί. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται πολύ η τοπική οικονομία, αλλά και όλοι μπορούμε να επιλέξουμε από μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων και να τα αγοράσουμε σε τιμές παραγωγού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 3

Πόσοι παραγωγοί έχουν e-shop στο fava.grΈχουμε 60 ενεργά e-shops παραγωγών και ο κάθε παραγωγός έχει απο 3 έως 100 προϊόντα. Όποιος ενδιαφέρεται να πουλήσει μόνος του τα προϊόντα του online, μπορεί να ανοίξει το e-shop του σε μια μέρα και είναι αξιοσημείωτο το πόσοι παραγωγοί έχουν ανταποκριθεί σε αυτή την μοντέρνα εκδοχή της ανοιχτής αγοράς.

Πόσο εύκολο είναι να παραγγείλεις απο τον κάθε παραγωγό; Είναι πολύ απλό! Περιηγείσαι ή στις κατηγορίες προϊόντων (ζυμαρικά, όσπρια, βιολογικά, χωρίς γλουτένη) ή στο e-shop του κάθε παραγωγού. Βρίσκεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι, παραγγέλνεις ηλεκτρονικά και μέσα σε λίγες ημέρες παραλαμβάνεις το πακέτο που σου στέλνει ο ίδιος.

Άρα η Φάρμα της Άβας είναι η λύση του σύγχρονου γονιού; Είναι η λύση όλων μας. Η διατροφή είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και σαν Έλληνες είναι κρίμα να μην εκμεταλλευόμαστε την γενναιόδωρη γη της Ελλάδας.

round_logo-gr

Η Φάρμα της Άβας

ONLINE ΑΓΟΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟYΣ!

Leave a Reply