ΤΑ ECOS ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΩΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 2015

Την ανώτερη διάκριση Safer Choice Partner of the Year έλαβε η Earth Friendly Products, που παράγει τα γνωστά προϊόντα καθαρισμού ECOS, για το 2015 από τον κυβερνητικό  οργανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής EPA (Environmental Protection Agency), ενός  οργανισμού με παγκόσμιο κύρος στα περιβαλλοντικά θέματα σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον τον Ιούνιο του 2015.

Το πρόγραμμα Safer Choice,με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης αλλά και ασφαλή  για την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος .

Τα απορρυπαντικά και καθαριστικά ECOS κυκλοφορούν πλέον και στην  Ελλάδα, με την  παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση του Safer Choice και είναι βεβαιωμένα η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επιλογή στα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι, παράγονται δε από συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι υπέρ συμπυκνωμένα και πολύ αποτελεσματικά, χωρίς τοξικά κατάλοιπα, με εκπληκτικά βιολογικά αρώματα .

Σύμφωνα με τoν Jim Jones, Assistant Administrator of EPA’s Office of Chemical Safety and Pollution Prevention «Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την ηγετική θέση και την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και προώθησης χημικών βιομηχανιών και προϊόντων. Η Earth Friendly Products έχει αποδείξει, προχωρώντας σε καινοτομίες αειοφορίας ενός μεγάλου μέρους της οργάνωσής της, ότι μπορεί να ευημερεί ενώ παράλληλα παράγει πιο υγιή προϊόντα και υπηρεσίες διαθέσιμες για το σπίτι, την δουλειά και την αναψυχή»

Η ελληνικής καταγωγής Διευθύνουσα Σύμβουλος της Earth Friendly Products, κ. Κέλλυ Βλαχάκη δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται από το Environmental Protection Agency (ΕPA) η συνεχής μας δέσμευση για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στην Earth Friendly Products, πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να δίνουμε στους καταναλωτές τα εργαλεία που χρειάζονται για να προβαίνουν σε συνειδητές αγοραστικές αποφάσεις και πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα Safer Choice κάνει αυτό ακριβώς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζεται η συνεργασία μας με το EPA και ελπίζουμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν τα βήματά μας»

Σύμφωνα με το Environmental Protection Agency (EPA) πάνω από 40 προϊόντα ECOS έχουν πιστοποιηθεί με το Safer Choice Award χρίζοντας τα ως την ασφαλέστερη επιλογή απορρυπαντικών προϊόντων, τα οποία μέσα από την διάφανη εμπειρία της χρήσης τους συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια .

Earth Friendly Products

www.ecos.com

Τα προϊόντα ECOS μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω σημεία πώλησης στην Ελλάδα: http://www.ecos.com.gr/index.php/shmeia-pwlhsh

Leave a Reply