ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Δωρεάν συσκευασία και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης σε κοινωνικούς φορείς παρέχει η μεταφορική εταιρεία «Γενική Ταχυδρομική», συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η εταιρεία, με ανακοίνωσή της, προτρέπει όσους θέλουν να δωρίσουν οτιδήποτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να επισκεφθούν τα κατά τόπους καταστήματα της «Γενικής Ταχυδρομικής», προκειμένου να αποσταλούν δωρεάν σε οποιονδήποτε κοινωνικό φορέα στην Ελλάδα.

img42375_a30c8fa5322f4b90736ae54f17b21f79_240x180c

«Φέρτε στα κατά τόπους καταστήματα οτιδήποτε μπορείτε να δωρίσετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ (όχι ευπαθή), ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Πείτε μας σε ποιον κοινωνικό φορέα θέλετε να σταλούν και εμείς θα τα συσκευάσουμε και θα τα στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Αν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή φορέων συμβουλευτείτε τον κατάλογο φορέων που έχουμε, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει και τις ανάγκες τους σε συγκεκριμένα είδη…Γιατί η ανθρωπιστική κρίση μάς αφορά ΟΛΟΥΣ», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Δείτε εδώ τον κατάλογο φορέων. 

Leave a Reply