ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ COINS CLUB

Coins Club GreeceΣτις 25 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το επίσημο αναμνηστικό νόμισμα των 2 ευρώ, το οποίο μπαίνει δυναμικά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Η Coins Club Greece ξεκίνησε κατά αποκλειστικότητα τη διάθεση των Επίσημων Αναμνηστικών Νομισμάτων των 2 Ευρώ με θέμα «Η Μάχη κατα του Καρκίνου του Μαστούλίγες μέρες πριν από την έναρξη της καμπάνιας ευαισθητοποίησης «Ροζ Οκτώβριος» και τον αγώνα δρόμου «Race for the Cure». Η κίνηση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, όχι μόνο ως λάτρεις των νομισμάτων, αλλά γιατί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο «Άλμα Ζωής», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Η Ροζ Κορδέλα
Στις αρχές της δεκαετίας του 90, ο καρκίνος του μαστού ήταν ταμπού. Η έρευνα χρηματοδοτούνταν ελάχιστα και η κινητοποίηση ήταν μηδαμινή. Τον Οκτώβριο του 1994 ωστόσο, ξεκίνησε στη Γαλλία η καμπάνια ευαισθητοποίησης  «Ας μιλήσουμε για τον Καρκίνο του Μαστού!», στην οποία πρωτοστάτησαν ο Γαλλικός Όμιλος Estee Lauder και το περιοδικό Marie Claire, καθιερώνοντας τη γνωστή πλέον σε όλους μας «Ροζ Κορδέλα».

Με αφορμή λοιπόν την 25η επέτειο της Ροζ Κορδέλας, παγκόσμιου συμβόλου της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, το Γαλλικό Νομισματοκοπείο αποφάσισε να στηρίξει τη μάχη κατά του καρκίνου με την κυκλοφορία ενός νομίσματος αξίας 2€, διανέμοντάς το σε όλη την Ευρώπη. Το Coins Club Greece, ως αποκλειστικός διανομέας του Γαλλικού Νομισματοκοπείου στην Ελλάδα, συν-τρέχει στον Αγώνα με δύο τρόπους. Αφενός, με την διανομή του νομίσματος στη χώρα μας και την ενεργή συμμετοχή στο 9ο Greece Race for the Cure και αφετέρου προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις στο «Άλμα Ζωής».

Coins Club Greece

Το πιο Δημοφιλές Ευρωπαϊκό νόμισμα στη Μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού: Απεικονίζοντας το χέρι μιας γυναίκας να κρατά τη Ροζ Κορδέλα πάνω στο στήθος της, το νόμισμα αποτυπώνει με δύναμη και ευαισθησία τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού αποτελώντας ένα μοναδικό δώρο σθένους, αφύπνισης και ελπίδας για κάθε γυναίκα.

Το νόμισμα διατίθεται σε 2 τύπους, αναμνηστικό BU, έγχρωμο σε blister  η proof. Η διάθεση θα γίνεται με τρεις τρόπους. Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας στο site www.coinsclub.gr, τηλεφωνικά στο 210 9969 888 ή με email στο Sales@coinsclub.gr

Coins Club GreeceΛίγα λόγια για την COINS CLUB GREECE: Η εταιρία μας διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τα επισημά αναμνηστικά νομίσματα των, FIFA RUSSIA 2018UEFA EURO-2016 , WWF, FERRARI, UNESCO, και των Ολυμπιακών Αγώνων RIO2016 στην Ελλάδα. Το 2014 διέθεσε τα νομίσματα της FIFA για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Δημιουργούμε Ιστορικές Συλλογές με νομίσματα από όλον τον κόσμο πιστεύοντας ότι ένα νόμισμα είναι το αποτύπωμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Επιπλέον εκδώσει Νομισματικους Χάρτες όλου του κόσμου καθώς και Οδηγους και βιβλία για Συλλέκτες  Νομισμάτων.

Leave a Reply