ΒΑΓΙΑ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

vagia_mesaΤις Κυριακές 28 Ιανουαρίου και 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, στο Ίδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη, η ποιήτρια και συγγραφέας Ιουλίτα Ηλιοπούλου θα αφηγηθεί σε παιδιά 4-8 ετών την «Βάγιακουκουβάγια», μια ιστορία πουλιών μέσα στο δάσος, που θα μπορούσε να είναι μία αληθινή ιστορία ανθρώπων.

Μέσα από τη ζωή και τις περιπέτειες μιας κουκουβάγιας, προβάλλεται το  θέμα της υιοθεσίας και η  διπλή  σημασία, η διπλή «χαρά», που ακολουθεί, για τους θετούς γονείς και το παιδάκι, ενώ επιδιώκεται ταυτόχρονα η εξοικείωση των παιδιών με την ποιητική φόρμα. Η θεατρική αφήγηση συνδυάζεται  με  ήχους μικρών οργάνων –σείστρα, καλαμόφωνα μικρά κρουστά- ενώ αβίαστα ο πεζός λόγος μεταβάλλεται σε έμμετρο .

Παραμύθι-Αφήγηση: Ιουλίτα Ηλιοπούλου

Εισιτήρια: 5 є, παιδιά – 10 є , ενήλικες

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: [email protected] ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.

Bagia koukoubagia

Η Ιστορία «Βάγια κουκουβάγια» περιλαμβάνεται στο βιβλίο της Ιουλίτας Ηλιοπούλου «ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ύψιλον/βιβλία.

Βάγια-κουκουβάγια

Ίδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1 τηλ 210 3611206 www.thf.gr

Leave a Reply