ΤΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ

Η Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης «Μυθολόγιο»  ανοίγει τις πόρτες της και μας καλοδέχεται την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στον 1ο όροφο της Πλατείας Καρύτση, αριθμός 5.

Μια βραδιά ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις δράσεις του Μυθολογίου και για όσα οι άνθρωποί του έχουν προγραμματίσει να συμβούν στο χώρο τους. Εργαστήρια, λέσχες ανάγνωσης, αφήγησης και αφηγηματικών παιχνιδιών, αλλά και βραδιές αφήγησης θα είναι η αρχή του ταξιδιού.

Μια βραδιά γνωριμίας, συζήτησης και μοιράσματος, εμπλουτισμένη με ιστορίες και παραμύθια, μουσικές και τραγούδια, κεράσματα κι ευχές.

Η Στε.Π.Πα «Μυθολόγιο» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση οκτώ αφηγητών, που πραγματοποιεί καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις, με εργαλείο τον προφορικό λόγο και στόχο την ανθρώπινη επικοινωνία σε όλες της τις μορφές, ενάντια στην τάση απομονωτισμού της εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα, e-mail, ή να επισκεφτείτε το site του Μυθολογίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6980803428 / 6974598242

Email: mythologion@gmail.com

Leave a Reply