Ο ΣΑΥΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Σαυρής κάνει πάρτιΟ Σαυρής, ο μικρός δεινόσαυρος, λογοτεχνικός ήρωας της Ούτε Κράουζε, κάνει πάρτι για τα γενέθλιά του το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι και καλεί όλα τα παιδιά από 4 ετών και άνω στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Στο βιβλίο Ο Σαυρής κάνει πάρτι, που μόλις κυκλοφόρησε, ο μικρός δεινόσαυρος Σαυρής κάνει πάρτι για τα γενέθλιά του. Αφού αποχαιρετά τους καλεσμένους του, αρχίζει να ψάχνει το κατοικίδιό του – τη Λούσι, το πρωτόγονο κοριτσάκι. Τη βρίσκει να κρύβεται κάτω από την κουβέρτα της, μουρμουρίζοντας το τραγουδάκι των γενεθλίων. Ο Σαυρής κατασυγκινείται και ευχαριστεί τη Λούσι. Εκείνη όμως δε λέει να σταματήσει. Για μέρες ολόκληρες μουρμουρίζει το τραγουδάκι και κάθε φορά ακούγεται όλο και πιο λυπημένη… Μέχρι που ο Σαυρής καταλαβαίνει: H Λούσι θέλει το δικό της πάρτι γενεθλίων! Κι έτσι, θα της οργανώσει το καλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!

Αν θες κι εσύ να ζήσεις αυτό το αλλόκοτο πάρτι, έλα σε αυτή τη δεινοσαυροπαρέα! Μαζί μας θα είναι ο δεινόσαυρος Τι Ρεξ, ο Τρίκι ο Τρικεράτωψ και ο Δολομίτης, το προϊστορικό πουλί. Φέρε φαντασία μαζί με λίγη προϊστορία και μαζί θα ανακαλύψουμε πως το να φροντίζεις τους αγαπημένους φίλους έχει μεγάλη σημασία.

Την εκδήλωση συντονίζει η ηθοποιός-εμψυχώτρια Ειρήνη Κουμπαρούλη.

Η είσοδος ελεύθερη στο πάρτι είναι ελεύθερη, αλλά καλό θα είναι να δηλώσετε συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply