ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑΣ

H ιατρός και συγγραφέας Δήμητρα Μπουσίου και «Το παραμύθι της ανάσας» έρχονται στο Παιχνιδοβιβλιοπωλείο “Το Σπίτι της Χαράς”.

Ελάτε να μάθετε τα μυστικά της αναπνοής! Μέσα από μια διαδραστική και διασκεδαστική παρουσίαση του βιβλίου «Το παραμύθι της ανάσας», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, θα ζήσετε ένα μαγικό ταξίδι μέσα στο ανθρώπινο σώμα και θα λύσετε όλες σας τις απορίες για τις λειτουργίες του.

Ααααα και τι είναι όλα αυτά τα μπαλόνια… μπορείτε να τα φουσκώσετε κι εσείς άραγε ποιο θα διαλέξετε, το κόκκινο ή το μπλε;

Το σίγουρο είναι ότι «Το παραμύθι της ανάσας» θα δώσει μια πνοή χαράς και γέλιου και θα μας κάνει να ζήσουμε άλλο ένα απολαυστικό απόγευμα Σαββάτου στο Σπίτι της Χαράς!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το Παραμύθι της Ανάσας είναι ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο του ανθρώπινου σώματος.Τα παιδιά γνωρίζουν τα όργανα που το αποτελούν και τις βασικές τους λειτουργίες. Μαθαίνουν ποιοι είναι οι εχθροί που απειλούν την υγεία και πώς αντιμετωπίζονται. Και το σημαντικότερο: ανακαλύπτουν πώς να προστατεύουν τη νεράιδα της Ζωής, την Ανάσα, από τον πιο φοβερό εχθρό της, τον Καπνό. Το βιβλίο συνοδεύεται από προτάσεις δραστηριοτήτων για εκπαιδευτικούς και γονείς και από το επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι: Το Κάστρο του Βασιλιά Νου.

Το Παραμύθι της Ανάσας αποτελεί δράση του προγράμματος «Πάρε Ανάσα» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για την πρόληψη της καπνιστικής συμπεριφοράς
των μαθητών και εντάσσεται στις δράσεις του «Κοινωνικού Σχολείου» του Υπουργείου Παιδείας. 

Prosklisi-spiti_xaras_Teliki

Σάββατο 31 Οκτωβρίου: 18.00 μ.μ
Το Σπίτι της Χαράς: 2ας Μαΐου 3, Πλατεία Ν. Σμύρνης, τηλ.: 210-9311133 

Leave a Reply