TALK TO TAΛΚ: ΕΝΑΜΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ;

Talk to ΤaλκΤο Free Press για γονείς Τaλκ εγκαινιάζει το «Talk to Taλκ», μια σειρά βραδινών και κυρίως χαλαρών online συζητήσεων με γονείς για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας. Η πρώτη μας κουβέντα θα γίνει την Κυριακή 16.5.2021, στις 21:00, και θα έχει θέμα «Ενάμισης χρόνος συνεχών αλλαγών. Ποιες οι συνέπειες και πώς τις αντιμετωπίζουμε;»
Η εκπαιδευτικός–ειδική παιδαγωγός Μαρία Κοκκινιώτη (Mindset: Fulfill the Potential), αφού κάνει μια εισαγωγή σχετική με όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, θα μιλήσει για τα αποτελέσματα του παρατεταμένου lockdown και της απουσίας των μαθητών από τη σχολική τάξη, ενώ θα προτείνει λύσεις υποστήριξης κατά τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς. Συντονίζουν η Μαρκέλλα Δήμου και η Πελιώ Παπαδιά, εκδότρια και αρχισυντάκτρια του Τaλκ αντίστοιχα.
Κοιμίστε νωρίς τα παιδιά ή παραδώστε τα προς απασχόληση και νανούρισμα στον έτερο γονέα/σε φίλους/σε συγγενείς, φορέστε την καλή σας πιτζάμα, βάλτε το ποτό σας, ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, συνδεθείτε στο link zoom.us/j/8204521831 και… Talk to Taλκ!

Leave a Reply