ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ, ΑΦΡΑΤΑ CROISSANTS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

χρυσή ζύμηΤα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί με αυτά άρχισε ο φθινοπωρινός αγώνας δρόμου της μαμάς: ξύπνημα, πρωινό, ταπεράκι για το σχολείο, δουλειά, επιστροφή στο σπίτι, διάβασμα, βόλτα στο πάρκο, μαγείρεμα και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Γι’ αυτό ζητάω τη βοήθεια του κοινού ή καλύτερα τη βοήθεια της… Χρυσής Ζύμης. Λαχταριστά, αφράτα Croissants βουτύρου από την κατάψυξη στον φούρνο μου, έτοιμα σε  15’-20’ λεπτά. Και το σπίτι μοσχοβολάει από το πρωί ως το βράδυ!

Η μυρωδιά φρέσκου βουτύρου αντικαθιστά το ξυπνητήρι. Τα κρουασάν περιμένουν λαχταριστά στο τραπέζι της κουζίνας για να συμπληρώσουν το πρωινό γεύμα και να γεμίσουν τα ταπεράκια των παιδιών για το σχολείο. Ο καθένας έχει τα αγαπημένα του. Croissants βουτύρου με γέμιση πραλίνα τα αγόρια του σπιτιού, Croissants βουτύρου εγώ και η μικρή μου και Croissants βουτύρου με τυρί κρέμα και γαλοπούλα για τον μπαμπά.

croissants βουτύρου

Με τα Croissants βουτύρου μπορούμε να δημιουργούμε μια καινούρια συνταγή κάθε μέρα: σαλάμι και γραβιέρα, φέτα και αγγούρι, μαρμελάδα φράουλα και βούτυρο. Η Χρυσή Ζύμη με βγάζει ασπροπρόσωπη και στα απρόβλεπτα και πάντα καλοδεχούμενα απογευματινά playdates. Διάλειμμα από το ατελείωτο παιχνίδι για ένα σνακ; Πανεύκολο και γευστικό. Ψήνουμε Croissants βουτύρου και αφήνουμε τους μικρούς σεφ να δημιουργήσουν.

Πολύχρωμα Croissants με τρούφα

Υλικά:

Εκτέλεση: Ψήνουμε τα Croissants βουτύρου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε τη σοκολάτα πάνω στα Croissants και πασπαλίζουμε με την πολύχρωμη τρούφα. Και επειδή οι μαμάδες έχουμε και τις δικές μας στιγμές, κρατάμε μερικά από τα Croissants βουτύρου Χρυσή Ζύμη για τον απογευματινό καφέ μας και δίνουμε στις δικές μας στιγμές τη γεύση και το άρωμα που μας αξίζουν.

www.xrisizimi.gr   |   fb/xrisizimi   |   Instagram/xrisizimi  YouTube/xrisizimi

LOGO XZ den etixe petixe with shadow

Leave a Reply