DANCEMOTION|ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ

Η σχολή χορού Dancemotion δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη τόσο για το χορό, όσο και για το παιδί.

Για τους ανθρώπους του Dancemotion, το παιδί είναι πάντα σε προτεραιότητα! Σε μια εποχή, που το πρόγραμμα των παιδιών, αλλά και των οικογενειών τους είναι πολύ πιεστικό, ο χορός έρχεται για να εξάψει τη φαντασία τους  και να τα βοηθήσει να εκτονωθούν και να ηρεμήσουν από την καθημερινότητα. Τα προγράμματα του Dancemotion αφορούν σε παιδιά ηλικίας 3– 15 ετών. Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μπαλέτο, μοντέρνο, Zumba και hip-hop και να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν τα τμήματα, ώστε να καταλήξουν σε αυτό που τους εκφράζει περισσότερο. Επίσης, φέτος δημιουργήθηκε ένα τμήμα, όπου παιδί και ένας ενήλικας (μαμά, μπαμπάς…) εκφράζονται και δημιουργούν μέσα από κινήσεις  χορού και δραματοποίησης. Η μουσική και η κίνηση θα βοηθήσουν τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς να απελευθερωθούν και να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους.  Αυτό το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 2 ½ ετών.

0333_resize-300x442

Η σχολή χορού Dancemotion ακολουθεί τα συστήματα RADκαι ISTD, για μπαλέτο και μοντέρνο αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, για ώρες και ημέρες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dancemotion.gr/class-timetable/

logo

Σχολή Χορού Dancemotion
Θέμιδος 6, 15124,
Μαρούσι
T: 210-6129018
E: info@dancemotion.gr

Δείτε αναλυτικά τι διδάσκεται στη σχολή χορού Dancemotion:

Μπαλέτο για παιδιά ηλικίας από 3-13 ετών. Σε αυτό το τμήμα τα μικρά παιδάκια έρχονται σε επαφή με το μπαλέτο, μέσα από ένα πολύ ευχάριστο και παραμυθένιο μάθημα. Τα μεγαλύτερα διδάσκονται την ύλη της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου RAD και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν και εξετάσεις, οι οποίες καθορίζονται από την Αγγλία κάθε χρόνο. Πολλές φορές, τα παιδιά δεν επιλέγουν το μπαλέτο, γιατί το θεωρούν βαρετό, όμωε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα θα υους αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν το συγκεκριμένο είδος χορού! Ο σεβασμός στις δυνατότητες κάθε παιδιού στο Dancemotion είναι μονόδρομος.

Μοντέρνο για παιδιά ηλικίας από 3-13 ετών. Έντονη μουσική, δυναμικές κινήσεις απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα. Τα παιδιά χορεύουν, ακολουθώντας τόσο συγκριμένα βήματα του συστήματος ISTD, όσο ελεύθερες κινήσεις, προκειμένου να ετοιμάσουν μία χορογραφία.

Hip Hop kids για παιδιά ηλικίας 3-13 ετών. Σε αυτό το τμήμα τα παιδιά δημιουργούν χορογραφίες και αποκτούν αίσθηση των δυνατοτήτων του σώματός τους. Η μουσική είναι έντονη, το ίδιο και οι κινήσεις και τελικά νιώθουν ότι είναι οι σταρ των videoclips.

Zumba kids για παιδιά ηλικίας 3-13 ετών. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής και χορού μαζί. Αν το παιδί σας θέλει απλώς να εκφραστεί και να μην ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα, αυτό το τμήμα είναι το κατάλληλο. Αφεθείτε στο ρυθμό της μουσικής και οι δάσκαλοί μας, θα σας βοηθήσουν να χορέψετε πριν καν το καταλάβετε.

Dance together. Αγαπημένο τμήμα από όλους. Εδώ, δεν υπάρχουν πρέπει και συγκεκριμένες φόρμες χορού. Τα παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 2μιση ετών, μαζί με έναν ενήλικα έρχονται σε επαφή με διάφορα είδη χορού και μουσικής. Οι γονείς δεν παρεμβαίνουν στις κινήσεις των παιδιών τους, βρίσκονται στο χώρο μόνο για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε αυτό το τμήμα όλα είναι ελεύθερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά χαμογελούν και απελευθερώνονται.

Zumba και Pilates για μαμάδες και όχι μόνο. Στο Dancemotion αγαπούν πολύ τους γονείς, που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Έτσι, τους προσέχουν ιδιαιτέρως! Την ώρα που τα παιδιά παρακολουθούν ένα πρόγραμμα χορού, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν Zumba και να διώξουν όλη την κούραση της ημέρας ή να ασκηθούν με τη μέθοδο Pilates Mat, με μία απίστευτα οικονομική προσφορά!

Pilates για εγκύους. Τα οφέλη της μεθόδου Pilates είναι ευρέως διαδεδομένα. Το εξειδικευμένο πρόγραμμά του Dancemotion απευθύνεται σε εγκύους, που διανύουν το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους και θέλουν να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους και να εξοικειωθούν με την ώρα του τοκετού.

Summer Dance Camp. Ένα εναλλακτικό summer camp για τα παιδιά της σχολής, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, ηλικίας από 3-13 ετών. Κάθε καλοκαίρι από την επόμενη του κλεισίματος των σχολείων μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, από τις 08:00-15:30, το Dancemotion υποδέχεται τα παιδιά με το μεγαλύτερο χαμόγελο. Διδάσκονται διάφορα είδη χορού, δημιουργούν στο εικαστικό εργαστήρι, μαθαίνουν να τρώνε υγιεινά, κάνοντας food styling, έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους μέσω του θεατρικού παιχνιδιού και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε εδώ.

Τέλος, η σχολή χορού Dancemotion κάθε χρόνο διοργανώνει χορευτικές παραστάσεις και ανοιχτά μαθήματα προς τους γονείς, ώστε να παρουσιάσει τη δουλειά και τον κόπο των παιδιών στο κοινό.

13497826_1081019011968764_1672611251234715280_o

Leave a Reply