DALIAN ACROBATIC TROUPE. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dalian Αcrobatic ΤroupeΤα ακροβατικά περνούν σε άλλη διάσταση όταν πρόκειται για την «Dalian Acrobatic Troupe»! Ο συγχρονισμός, ο συντονισμός και η αρμονία τους φτάνει στην τελειότητα! Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε! Σε όλους αρέσουν τα ακροβατικά, μικρούς και μεγάλους. Τα νούμερα κάποιες φορές μπορεί να φαίνονται τρομακτικά κι επικίνδυνα αλλά φυσικά υπάρχει μεγάλη συγκίνηση και θαυμασμός. Ακολουθώντας την παράδοση της Κίνας, που μετρά αιώνες, η «Dalian Acrobatic Troupe» φτάνει στην πλέον εκπληκτική μορφή του αθλήματος σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα μαγευτικό θέαμα ισορροπίας και θάρρους! Όχι μόνο το επίπεδο της φυσικής κατάστασης είναι πολύ υψηλό, αλλά και η ποιότητα του θεάματος είναι γοητευτική.

Η «Dalian Acrobatic Troupe» παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα ακροβατικά της Κίνας και δίνει το μήνυμα πως το άθλημα, η σωματική υγεία και η διασκέδαση είναι το ένα και το αυτό! Οι ακροβάτες προπονούνται για πολλά έτη, έως και 8 ώρες την ημέρα μέχρι να ξεκινήσουν να συμμετέχουν στις παραστάσεις. Ανέπτυξαν την τέχνη τους βασισμένοι στις παραδοσιακές αρχαίες τεχνικές όπως ο χορός, το θέατρο, οι πολεμικές τέχνες και τα μαγικά κόλπα. Τα ακροβατικά τους είναι ξεχωριστά κι ενσωματώνουν παραδοσιακά στοιχεία και δύσκολες ασκήσεις. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπία και στην ακραία ευκαμψία, περισσότερο από κάθε άλλο θίασο από άλλη χώρα. Αυτό οφείλεται στην επιρροή τους από τις πολεμικές τέχνες.

Η σημαντικότερη κινέζικη ακροβατική ομάδα του κόσμου «Dalian Αcrobatic Τroupe» ήδη από το 1951 έχει βραβευθεί πολυάριθμες φορές από το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας για την εξαιρετική συμβολή της στον «Εθνικό Πολιτισμό» της Κίνας. Συνολικά έχει λάβει περισσότερα από 200 αναγνωρισμένα βραβεία, τόσο στην Κίνα όσο και στο εξωτερικό και η προσφορά της ομάδας αποτελεί ένα ανεκτίμητο πολιτιστικό αγαθό της άυλης κινέζικης κληρονομιάς.

DALIAN_ACROBATIC_TROUPE_ (8)

Η «Dalian Αcrobatic Τroupe» ιδρύθηκε πριν 67 χρόνια ως μια μικρή ομάδα ακροβατών και σήμερα μετρά περισσότερους από 200 καλλιτέχνες και κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους ακροβατικούς θιάσους του κόσμου.  Έχει περιοδεύσει σε δεκάδες  χώρες και έχει κερδίσει την καταξίωση σε ασιατικό και διεθνές επίπεδο.

Η σχολή εκπαίδευσης του θιάσου δέχεται σπουδαστές από την ηλικία των 7, οι οποίοι αποφοιτούν και εντάσσονται στο θίασο μετά από επτά χρόνια. Εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες καλλιτέχνες του θιάσου και όχι απλά ως ακροβάτες. Εισάγονται βήμα –βήμα στη διαδικασία της εκπαίδευσης ξεκινώντας με παιχνίδι. Οι μαθητές μυούνται στην ακροβατική τέχνη κατά τα τρία πρώτα χρόνια κι έπειτα εξειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο νούμερο. Για την “Dalian Acrobatic Troupe” η μαθητεία στα μυστικά της τέχνης του τσίρκο είναι συνυφασμένη με την πορεία της ζωής των καλλιτεχνών από την παιδική τους ηλικία.

Ο θίασος κατέκτησε την παγκόσμια φήμη του  χάρη στις μοναδικές περιοδεύουσες παραστάσεις, όπου συνδυάζουν την κινέζικη ακροβατική τέχνη, στοιχεία ρωσικού μπαλέτου,  εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά, επιδέξιες χορογραφίες Kung Fu, την απαράμιλλη βουδιστική παράδοση, «το θέατρο της Μαγείας» , τις τεχνικές αιώρησης. Μια ανεπανάληπτη θεαματική εμπειρία 53 ακροβατών-χορευτών, 12 τόνων σκηνικών, φωτιστικών και ηχητικών εφέ.  Μία εμβληματική παράσταση που έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό.

DALIAN_ACROBATIC_TROUPE_ (26)

Γίνε θεατής της εκπληκτικότερης παράστασης του κόσμου, που συγκλόνισε περισσότερους από 500.000 θεατές σε 60 χώρες του κόσμου! Ένα πρωτοφανές θέαμα, όταν τα ακροβατικά χορογραφούνται και το μπαλέτο κόβει την ανάσα.

Απλά,  δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους!

Dalian Αcrobatic Τroupe

23, 24, 25 Νοεμβρίου 2018

Ταε Κβο Ντο, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου

Πρόγραμμα παραστάσεων 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 19:30

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 16:00 και  19:30

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 12:00 και 16:00

Προπώληση: viva.gr, 11 876, artinfo.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων:

VIP: 38€

Α ΖΩΝΗ: 32€

Β ΖΩΝΗ: 25€

Γ ΖΩΝΗ: 18€

Δ ΖΩΝΗ: 12€

Dalian Acrobatic Troupe

Leave a Reply