ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ;

Για δεύτερη χρονιά, μετά την επιτυχία που είχε πέρυσι η αναζήτηση της Καμηλοπάρδαλης και με ανανεωμένη ομάδα, ο Κινητήρας Studio προσκαλεί και φέτος έμπειρους αυτοσχεδιαστές από τους χώρους της μουσικής, του χορού και του σωματικού θεάτρου κι όλοι μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους, μια παράσταση αυτοσχεδιασμού για όλη της οικογένεια με τίτλο “Πού είναι η καμηλοπάρδαλη”;.
Κάπου ανάμεσά μας βρίσκεται η φίλη μας η Καμηλοπάρδαλη. Παρακολουθεί με τα μεγάλα της μάτια. Ο μακρύς της λαιμός φτάνει ψηλά και αλλάζει το χρώμα του ουρανού. Αν μάλιστα καταφέρεις να τη βρεις, κοίταξέ την κατάματα! Τότε αυτή θα χαμηλώσει για να ανέβεις στη ράχη της και θα σε ταξιδέψει σε μέρη μαγικά. Και πίσω από τα λεπτά της πόδια ακολουθούμε τα ίχνη της!
Παιδιά και γονείς αποτελούν ενεργό μέρος της παράστασης. ‘Εχουν  την ευκαιρία να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Κάθε φορά λοιπόν γεννιέται μια διαφορετική ιστορία. Κι εκεί που ταξιδεύει η φαντασία, το σώμα ενθαρρύνεται να ακολουθήσει.
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι Βίκυ Αδάμου, Ελένη Βαλέντη, Κωστας Γιαξόγλου, Αλέξανδρος Καραδήμος aka TheNewBestNiagara, Θεοδόσης Κώνστας, Άρτεμις Λαμπίρη, Σάνια Στριμπάκου, Δημήτρης Τάσαινας, Μαργαρίτα Τρίκκα

Πότε: Κάθε Σάββατο από 9/11/2013 έως και 21/12/2013, ώρα 5.30 μ.μ. και 2 χριστουγεννιάτικες παραστάσεις 28/12/2013 και 4/1/2014 στις 11.30 π.μ.
Διάρκεια: 60′
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος residency: Καλλιτέχνες με κρίση.

Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
info@kinitiras.com
www.kinitirastudio.com
Facebook page: Kinitiras-Studio
Twitter: https://twitter.com/KINITIRAStudio 

Leave a Reply