ΤO ΜΩΡΟ ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ

εςΑπό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 12.00 το θέατρο Ιλίσια Βολανάκης φιλοξενεί “Το μωρό των 5 αισθήσεων”, μια βιωματική παράσταση-παιχνίδι για γονείς και βρέφη.

Η Εταιρεία ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που βρίσκεται πίσω από την πρωτότυπη αυτή πρόταση, από την ίδρυσή της έχει συμπεριλάβει το εκπαιδευτικό βιωματικό παραστασιακό πρόγραμμα-παιχνίδι για βρέφη «Οι 5 αισθήσεις σε 5 συναντήσεις», που υλοποιείται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και σε ανοιχτά εργαστήρια για γονείς και βρέφη. Με βασική εμψυχώτρια την Δέσποινα Μαραγκουδάκη τα τελευταία χρόνια, έχουν εισάγει το θεατρικό παιχνίδι στην βρεφική και μεταβρεφική ηλικία. Έχοντας αρκετή εμπειρία με την εβδομαδιαία ενασχόληση με αυτήν την τρυφερή ηλικία, αποφάσισαν να κάνουμε ένα βήμα προς μια σταθερή επικοινωνία με γονείς και παιδιά από 8 μηνών έως 3,5 χρονών.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Μέσα από το όνειρο μια κούκλας αναζητούμε τον πιστό της φίλο τον γαβ,γαβ,γαβ. Θα ακούσουμε ήχους που μας οδηγούν στην θάλασσα, θα νιώσουμε στο χεράκι μας τις σταγόνες τις βροχής, θα δούμε ένα πουλί να πετά και θα αφουγκραστούμε το κελάιδισμά του. Αλλά και θα ψάξουμε, αγγίξουμε, χαϊδέψουμε ένα σωρό διαφορετικές υφές ψάχνοντας τον γαβ, περπατώντας στο πελώριο μονοπάτι της αφής με τα γυμνά ποδαράκια μας. Θα πάρουμε στα χέρια μας μουσικά όργανα και θα τα κινήσουμε-παίξουμε παρέα με την Μαμά και τον Μπαμπά. Θα μυρίσουμε γνωστές και αγαπημένες μυρωδιές. Οι μεγάλοι θα θυμηθούν αγαπημένα πρόσωπα και στιγμές και οι μικροί μας φίλοι θα οσφριστούν νέες εμπειρίες. Και τέλος θα γίνουμε μικρές παρέες σε ένα θεατρικό πικ-νικ, γευόμενοι νοστιμιές. Ελάτε να ενεργοποιήσουμε τις αισθήσεις μας μικροί και μεγάλοι, όλοι μαζί.

Το μωρό των 5 αισθήσεων

Το μωρό των 5 αισθήσεων

Μια βιωματική παράσταση – παιχνίδι για γονείς και βρέφη

Από τις 11 Νοεμβρίου έως και τις 27 Ιανουαρίου κάθε Σάββατο στις 12.00 στο θέατρο « ΙΛΙΣΙΑ -ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Δέσποινα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια & τραγούδι παράστασης: Μαρία Μπεθάνη
Ειδικές κατασκευές : Ιφιγένεια Κωφού
Κοστούμια : Ελευθερία Μπέμπελου
Video : Κώστας Ξενόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη : Κατερίνα Σινούρη, Μαρία Μπεθάνη
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Βασίλης Χαλακατεβάκης
Παίζουν: Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Μαρία Μπεθάνη, Ηλέκτρα Καρτάνου

Από την Χρόνος-Δράσεις Πολιτισμού

ΘΕΑΤΡΟ «ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ»
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια
ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Τηλέφωνο θεάτρου: 210 7223010

Γενική είσοδος 10 Ευρώ
Οικογενειακό 4 Ατόμων  & άνω 8 Ευρώ (το άτομο)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ από 8 Ευρώ για περιορισμένο αριθμό ανά παράσταση:
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-ilisia-volanakis/to-mwro-twn-5-aisthisewn/
Ταμείο Θεάτρου: τηλεφωνικές κρατήσεις ( Καθημερινά: 10.00-22.00)- 210 7223 010

Leave a Reply