ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΠΕΛΟ

Η μικρή Περιπλάνηση σε συνεργασία με το Χάρτινο Καραβάκι παρουσιάζουν την πρωτότυπη θεατρική παράσταση για παιδιά «Το Άσπρο Καπέλο», ένα σύγχρονο παραμύθι γεμάτο χρώματα και μουσική που θα παροτρύνει τα παιδιά να επιλέξουν εκείνο που είναι σημαντικό για την καρδιά τους και να κάνουν πάντα στη ζωή τους αυτό που αγαπούν.

Σ’ έναν όμορφο τόπο σαν τον δικό μας, ένα μικρό αγόρι, ο Ορέστης πρέπει να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: να διαλέξει τι επάγγελμα θα κάνει. Στην αγωνιώδη του περιπλάνηση στον κόσμο των μεγάλων, θα γνωρίσει ένα σωρό επιτυχημένους επαγγελματίες, που σπεύδουν να τον συμβουλέψουν να ακολουθήσει το δικό τους επάγγελμα. Όμως ο Ορέστης δε νιώθει ικανοποιημένος με κανένα από αυτά και παλεύει να βρει το δικό του δρόμο. Τότε, θα εμφανιστεί μπροστά του ένας επαγγελματίας λίγο διαφορετικός από τους άλλους και θα του εξηγήσει ότι σημασία δεν έχει το είδος του επαγγέλματος που πρέπει να ακολουθήσει, όσο το ποιο καπέλο θα αποφασίσει να φορέσει! Και τότε όλα θα αλλάξουν στα μάτια του μικρού μας φίλου!

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στη θεατρική σκηνή «Μικρή Πλάνη», στις 12 το μεσημέρι! Για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε με τη Μικρή Πλάνη για κρατήσεις θέσεων.

Συγγραφή & Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας
Παίζουν: Ιουλία Σταμούλη, Χαρά Καραβασιλείου, Κώστας Δελακούρας
Μουσική επιμέλεια: Άννα Ετιαρίδου
Κατασκευές Καπέλων: Χαρά Καραβασιλείου
Διάρκεια: 45′
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Μικρή ΠλάνηΔικαιάρχου 106 – 108, Παγκράτι, 210 7019616

Leave a Reply