ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Η ομάδα Θέατρο Ρετρό  βάζει την αποκριάτικη στολή της για να υποδεχτεί το Καρναβάλι και μας καλεί στο “κάστρο”  της, στο θέατρο ‘Εν Αθήναις’ (Ιάκχου 19, Γκάζι) στις αποκριάτικες παραστάσεις της στις 8, 15 και 22 Φεβρουαρίου και την 1η Μαρτίου να διασκεδάσουμε όλοι μαζί! Με αφορμή, λοιπόν,τις αποκριάτικες ημέρες, κάθε Σάββατο μετά την παιδική παράσταση “Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;, ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό αποκριάτικο πάρτι στο κάστρο, γεμάτο εκπλήξεις!

Η “αποκριάτικη αποστολή” που θα πρέπει να ολοκληρώσουμε περιλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες:

– Αποκριάτικη Ζωγραφική προσώπου ή ‘”μουντζουρώματα” από το Γαλαξίδι!
– Αποκριάτικα Παραδοσιακά Παιχνίδια Καρναβαλιού
– Μπαλονοκατασκευές!
– ‘Καμουζέλες’ Αποκριάτικο έθιμο από τη Σύμη και τη Λέρο!
-‘Χασκάρης’ Αποκριάτικο έθιμο από την Καστοριά!
-‘Βαλμάς’ Αποκριάτικο έθιμο από τα χωριά της Πηνείας!
-‘Πορτοκαλοπόλεμος’ Αποκριάτικο έθιμο από τη Μπένς!

Αφού τη φέρουμε εις πέρας, μικροί και μεγάλοι παραλαμβάνουμε-απολαμβάνουμε τα δώρα-έκπληξη που μας έχει ετοιμάσει η ομάδα!

Οι Απόκριες είναι η γιορτή της ανεμελιάς, και γι’αυτό η Ομάδα Ρετρό μας ζητά να φέρουμε εκείνες τις ημέρες στο θέατρο μαζί  μας παιχνίδια και βιβλία που δεν τα χρησιμοποιούμε πια, για να τα δώσουμε στα παιδιά των κρατούμενων μητέρων στις φυλακές της Θήβας.

Η παιδική παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;» σε σκηνοθεσία της Μάρθας Κλουκίνα, παίζεται για το κοινό, κάθε Σάββατο στις 17:00, στο θέατρο ‘Εν Αθήναις’ και τις καθημερινές για τα σχολεία. Η Ομάδα Ρετρό διοργανώνει επίσης παιδικά πάρτι  στο χώρο του θεάτρου ή στον δικό σας.

Προπώληση εισιτήριων: Θέατρο ‘Εν Αθήναις’ και www.viva.gr/11876 / Παπασωτηρίου / Seven Spots / Public
Επικοινωνία / κρατήσεις: 6983434636

Leave a Reply